Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnál? Társaságban van egy "barátnőnk" akit csal a férje. Véletlen botlottunk bele a férjbe, tuti nem az unokahúgával sétált. Látszatra minden ok, ha találkozol a családdal.
Semmi közötök hozzá.
Kézen fogva mentek? Csókolóztak? Lehet egy barát is.
Múltkor egy haverommal sétáltam. Ő is ment abba a boltba ahova Én és összefutottunk. Páromnak már mondta egy ismerős hogy más pasival sétáltam... hát párom is megmondta Neki, hogy a saját dolgaival foglalkozzon.
Én hazaértem és mondtam is páromnak hogy összefutottam x y-nal.
N 30
Én voltam fordított helyzetben, bántalmazó kapcsolatban éltem, szakítás után bizonyos "barátaim" közölték velem, hogy ők amúgy végig tudták, hogy az illető mennyire káros, és nekem baromi rosszul esett, hogy eszükbe sem jutott szólni, sőt, néhányan még drukkoltak is, hogy összejöjjenek köztünk a dolgok.
Amúgy lehet, én látok bele többet, de ez a "tuti nem az unokahúgával sétált" nekem arra utal, hogy történt valami olyan, amitől ez több, mint egy egyszerű séta (kézfogás, csók, stb.). Lehet, a feleség már így is gyanakszik, vagy a férfi azt hazudta, hogy a séta idejében pl. boltba ment, és nem a te vallomásod lenne az első bizonyíték.
Én elmondanám, még akkor is, ha utána én leszek a bunkó, mert nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel, hogy hagyom, hogy valaki egy olyan házasságban tengődjön, ahol a másik méltatlanul bánik vele. Én ezzel megtenném, ami tőlem telik, hogy a másik mit kezd vele, az rajta áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!