Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Le akarom zárni a szeretőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akarom zárni a szeretőmmel,mert megaláz és hazudik,kihasznál! Kitálaljak az asszonynak?

Figyelt kérdés
Az elején jól működött,tudom mindenki hibás,de elmondása szerint rossz a viszonyuk,csak a gyerek miatt vannak még együtt? De nekem is és otthonis hazudik. Sokat tűrtem,de belefáradtam. Hiteget csak és hülyének néz!
2023. febr. 17. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az ilyen megcsaló patkányok megérdemlik, hogy lebukjanak. Igen tálalj ki. Aztán legyél egyedül pár évig és változz meg mert szánalmas nős palival szexelni.
2023. febr. 19. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Úgy gondolom a szeretoseggel együtt jár valamiféle "betyár becsulet". Ha te elfogadtad, hogy szereto vagy, tudtál az asszonyrol, akkor most miért vagy felhaborodva?Belementel, vallaltad a helyzetet. A legpatkanyabb dolog ilyenkor a feleségéhez rohanni. Felejts el és többet ne kezdj nos férfival.
2023. febr. 19. 21:29
 13/16 Appassionato2022 ***** válasza:
76%
Jaj, de undok hozzáállás. Tudom miről beszélek, voltam szerető. Ki is dobott a szeretőm, mert inkább a feleségét választotta, de ekkor se gondoltam egy percig se arra, hogy kitálaljak a feleségnek. (az már más kérdés, hogy az én szeretőm 'tisztességes' volt, mert pár napig nyűglődött otthon, majd ő mondott el mindent a feleségnek és másnap megjelent, hogy : borított, éljünk együtt!) Ha nem akarod már a kapcsolatot, mert márt nem jó neked, akkor egyszerűen csak köszönj el és többet ne légy elérhető sem telefonon, sem mailben, sehogy. Ennyi.
2023. febr. 20. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem jogában áll a feleségnek megtudni, hogy milyen patkány a férje. Tálalj ki, de álnéven.
2023. febr. 23. 00:13
 15/16 Appassionato2022 ***** válasza:
53%
#14: a gorenyseg is fokozhazo meg, ugy latom. OK, kitalal, de miert kellene alneven? Kinek akarna hazudni vagy ki elol rejtozkodne?
2023. febr. 23. 04:18
 16/16 anonim ***** válasza:
87%

Ez a kitálalósdi eszedbe juthatott volna már akkor,mikor nyomult rád a férje.

Én szeretném tudni,de mivel nem az elején mondtad el,így te is egy patkány lennél a szemembe.

2023. márc. 1. 11:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!