Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik távkapcsolatban éltek, vagy gyakran van külföldön a párotok: szoktatok félrelépni?
Figyelt kérdés
Volt már rá predecens, vagy rendszeresen csináljátok? Buktatok már le?2023. febr. 16. 23:05
A kérdező szavazást indított:
Soha nem szoktam félrelépni
Előfordult már, de inkább ez volt a kivétel
Elő szokott fordulni, de nem túl gyakran
Rendszeresen szexelek akkor is, ha nincs itthon, nem vagyok én apáca
Nem élek távkapcsolatban, de érdekelnek a válaszok
42 szavazat
1/16 anonim válasza:
Azért a válaszok aránya elég elkeserítő. De gondolom ha ez ugyanúgy működik a férfi részéről is, még nektek feljebb. Ha félrekúrtok minek vagytok egyáltalán kapcsolatban? A sima kapcsolatnál is fogom a fejem ha ilyet hallok, de egy távkapcsolat sokkal de sokkal több energiát és türelmet igényel. Minek vagytok benne ha ennyire tartjátok a párotokat?
2/16 anonim válasza:
En sosem léptem felre. Két evig eltunk igy. Masfel havonta talalkoztunk. De rengeteget beszeltunk online... szerettük egymást.
3/16 anonim válasza:
4 évig éltünk távkapcsolatban, soha nem léptem félre, pedig jelentkezők akadtak volna.
Tudtam, hogy ezért a kapcsolatért megéri minden energia és megéri várni, azóta már házasok vagyunk.
4/16 anonim válasza:
Sose lèptem fèlre. Mègha nem is lehettünk minden hèten együtt, mèg a gondolat csírája se merült fel bennem hogy megcsaljam. Azóta már együtt èlünk, babát várunk.
5/16 anonim válasza:
Külföldön dolgozott de eszembe se jutott hogy megcsaljam.
6/16 anonim válasza:
Én is közel 2 évig éltem távkapcsolatban, még csak nem is beszéltem más férfiakkal.
7/16 anonim válasza:
És az itt válaszoló hűséges nők párjai is ilyenek voltak vajon külföldön? 🤔 Sosem derül ki...
8/16 anonim válasza:
7!
Nem ez volt a kérdés. A válaszok nagy része meg nyilván kamu.
9/16 anonim válasza:
Hűséges emberek még mindig léteznek, de ha ezt neked annyira nehéz elhinned, az sokat mond rólad.
10/16 anonim válasza:
Rólad mond el sokat, ha azt hiszed, hogy ők vannak többségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!