Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes belekezdeni távkapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belekezdeni távkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal ismerkedek, de viszonylag messze lakik onnan ahol én.

Nem is a táv a lényeg, hanem, hogy őt oda köti minden (lakás, család, munka), engem meg ide. Én nem tudom itt feladni mindent, és szerintem ő sem ott.

Én úgy érzem, nem akarok távkapcsolatot, mert semmi jó nem származik abból sosem. Mit gondoltok ti?

2022. aug. 21. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam távkapcsolatban, de nagyon megbántam. 3 hónapig voltunk együtt, de úgy hogy csak hétvégén találkoztunk, de a csaj meg hétköznap összejárt dugni az exével.
2022. aug. 21. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ezt már megválaszoltad
2022. aug. 21. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Én 4 évig voltam ilyen kapcsolatban, máshol is laktunk, és máshová is jártunk egyetemre. Nem mindig volt egyszerű, de nem mondanám azt hogy megbántam, pedig mi is csak hétvégente találkoztunk.
2022. aug. 21. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem,egyszer valaki úgyis félrelép.
2022. aug. 21. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
A nőkben nem lehet megbízni egy ösztön lények ha rájuk jön akkor ott aki a közelbe van beteszi neki nem érdemes ilyenbe bele menni
2022. aug. 21. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már csináltam hasonlót, nem tartott sokáig. Nagyon ritkán találkoztunk személyesen, így később derült ki, hogy nem igazán vagyunk egy hullámhosszon.

Meg nem bántam, de ha tartós kapcsolat lenne a cél, akkor nem mennék bele (csak ha valami belátható rövid időn belül esélye lenne a közelebb költözésnek).

2022. aug. 21. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a félrelépés az igazi kockázat (ha valaki félre akar lépni, veled lakva is megteszi), hanem hogy mit vártok el a kapcsolattól. Ha egy laza, de szép viszonyt szabadidő kellemes eltöltésére, akkor oké. Ha közös életet terveztek, akkor meg valószínűleg nem vagytok jók egymásnak.
2022. aug. 26. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!