Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belekezdeni távkapcsolatba?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal ismerkedek, de viszonylag messze lakik onnan ahol én.
Nem is a táv a lényeg, hanem, hogy őt oda köti minden (lakás, család, munka), engem meg ide. Én nem tudom itt feladni mindent, és szerintem ő sem ott.
Én úgy érzem, nem akarok távkapcsolatot, mert semmi jó nem származik abból sosem. Mit gondoltok ti?
2022. aug. 21. 12:11
1/7 anonim válasza:
Én egyszer voltam távkapcsolatban, de nagyon megbántam. 3 hónapig voltunk együtt, de úgy hogy csak hétvégén találkoztunk, de a csaj meg hétköznap összejárt dugni az exével.
3/7 anonim válasza:
Én 4 évig voltam ilyen kapcsolatban, máshol is laktunk, és máshová is jártunk egyetemre. Nem mindig volt egyszerű, de nem mondanám azt hogy megbántam, pedig mi is csak hétvégente találkoztunk.
4/7 anonim válasza:
Nem,egyszer valaki úgyis félrelép.
5/7 anonim válasza:
A nőkben nem lehet megbízni egy ösztön lények ha rájuk jön akkor ott aki a közelbe van beteszi neki nem érdemes ilyenbe bele menni
6/7 anonim válasza:
Én már csináltam hasonlót, nem tartott sokáig. Nagyon ritkán találkoztunk személyesen, így később derült ki, hogy nem igazán vagyunk egy hullámhosszon.
Meg nem bántam, de ha tartós kapcsolat lenne a cél, akkor nem mennék bele (csak ha valami belátható rövid időn belül esélye lenne a közelebb költözésnek).
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem a félrelépés az igazi kockázat (ha valaki félre akar lépni, veled lakva is megteszi), hanem hogy mit vártok el a kapcsolattól. Ha egy laza, de szép viszonyt szabadidő kellemes eltöltésére, akkor oké. Ha közös életet terveztek, akkor meg valószínűleg nem vagytok jók egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!