Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Régen miért voltak elnézőbbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért voltak elnézőbbek a nők?

Figyelt kérdés

Szerintetek miért voltak “engedékenyebbek” a nők pl a megcsalásnál?

Nagymamám szerint amíg a férjem hozzám jön haza az én főztömet eszi és mellèm fekszik le aludni,addig ne aggódjak…

(Hiába gondolkozom szerintem csak bele szokott a kényelmes életmódba amit itthon kap)

2023. febr. 8. 23:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Akkora poén, hogy azzal vádolják a mai nőket, hogy nem "családcentrikusak", miközben MEGCSALÁSRÓL van szó. Mégpedig a férfi részéről. Komolyan beszarás...
2023. febr. 9. 06:55
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Én kedvelem a nyitott párkapcsolatot, de akkor nekem is kurvára zöld utam van a "megcsalásra". Olyan a világon nincs, hogy a pasim szexelhet mással, de én nem. Szóval nálam lehet válaszztani: monogámia vagy nyitott a dolog, de akkor az mindkettőnkre vonazkozik.
2023. febr. 9. 06:57
 13/24 anonim ***** válasza:
14%

Igazad van.

Bár tapasztalatom alapján a nők nagyrészt nem a "szar szex" miatt lének félre, mind inkább az figyelem, társaság hiánya miatt.

Ezzel persze nem állítom, hogy hamis amit írtál, csak egy megcsalás, nem feltétlenül a szex, az ok. Bár ok-okozati összefüggésben van, a történettel.

2023. febr. 9. 07:07
 14/24 anonim ***** válasza:
5%
Mert régen nem volt feminista propaganda, nem gondolkodtak úgy a nők, hogy "nekem szabad, neki nem". Gyengébbek kedvéért: a nők is megcsalják a párjukat, de persze az is a férfi hibája.
2023. febr. 9. 07:51
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

14

Senki sem gondolkodik így. Én az előbb konkrétan leírtam, hogy oké, részemről szexelhet mással a pasim, de akkor én is... Erre le lettem pontozva - na vajon kik által? :D Pont ti nem vagytok hajlandóak korrekten viszonyulni a dologhoz. Még a megcsalás elutasításából is azt szűrte le a beteg agyatok, hogy a nők nem elég családcentrikusak... Vágod, ha valaki a monogámiára törekszik annak egyetlen oka, hogy nem fontos neki a család.

Szerintem simán meg lehetne fogalmazni kritikát a nőkkel vagy épp a feminizmussal szemben, de a hozzátok hasonló ostoba, sértett hülyegyerekek képtelenek bármiféle distinkcióra. Meglátják egy kérdésben, hogy "a nők", és már böfögitek is oda a marhaságaitokat, még akkor is, ha amúgy semmi köze nincs a témához.

2023. febr. 9. 08:03
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

"Nekem szabad, neki nem"

Inkább úgy hogy ha "neki szabad, akkor nekem is"!!!!

2023. febr. 9. 08:52
 17/24 anonim ***** válasza:
91%

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

Azért voltak elnézőbbek, mert nem volt más választásuk,ugyanis férfi nélkül kb éhen haltak volna. Ez ma már nincs így, úgyhogy nem is kell elnézőnek lenni.

2023. febr. 9. 08:54
 18/24 anonim ***** válasza:
4%

Mert mára, ha még tartja arcukat a vakolat, addig tudnak új eltartó bikát szerezni és nem k_rvázzák le őket közismerten, mint régen.

Aztán, ha a ráncfelvarrás sem segít, akkor mindent eltűrnek...

2023. febr. 9. 11:11
 19/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem voltak régen sem elnézőbbek, csak nem volt más lehetőségük.

Sok helyen még most is nehéz elvált feleségként, anyaként helyt állni és mindent meholdani egyedül. Még régebben pedig amikor egy nő nem dolgozhatott és nem birtokolhatott vagyont, akkor lánykorában a szüleire, később a férjére volt utalva.

2023. febr. 9. 11:12
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Régen a nők nem nagyon dolgoztak, otthon voltak a 3-4-5 gyerekkel, így saját pénzük nem volt. Pénz nélkül meg semmitse lehet csinálni, nemhogy elhagyni a férjet. Meg a nagymamáink korában szégyen volt a válás és akkor nagyon féltek attól, h vajon más mit gondol róluk.
2023. febr. 9. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!