Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Régen miért voltak elnézőbbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért voltak elnézőbbek a nők?

Figyelt kérdés

Szerintetek miért voltak “engedékenyebbek” a nők pl a megcsalásnál?

Nagymamám szerint amíg a férjem hozzám jön haza az én főztömet eszi és mellèm fekszik le aludni,addig ne aggódjak…

(Hiába gondolkozom szerintem csak bele szokott a kényelmes életmódba amit itthon kap)

2023. febr. 8. 23:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
21%

Családcentrikusak voltak, nem szexcentrikusak. Nagyjából ennyi.

Most is hiába írja a sok nő, hogy jajj, mennyire fontos a szex, akkor vagy próbaszexel 5 pasival, és a legjobb mellett marad (de utána soha többé senkivel, hiszen ő a legjobb!), vagy hosszútávon kiderül, hogy hát mégsem csak a szex a fontos, de közben a nem jó szexelőkre is nemet mondott, akikkel meg jó lett volna a kapcsolat.

Nehéz a női agyat megérteni, na! Viszont a lényeg, hogy az efféle párválasztási eltolódás egy generáció bukását, és hosszútávon Európa kihalását okozza. Az utolsó kapcsolja le a lámpát. Ja, és légyszi, akkor már ne írjatok ki utolsó kérdést gyakorira, nem lesz, aki válaszoljon!

2023. febr. 8. 23:51
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt választásunk. Ma már kidobhatjuk a szemetet.
2023. febr. 8. 23:53
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem neztek el, de mit tudtak volna csinalni? :D Nyugodj meg, akinek voltak lehetosegei, az regen is megoldotta, csak akkoriban nem a valas volt a jellemzo, hanem a ferj hirtelen halala nem sokkal az aznapi vacsora utan.
2023. febr. 8. 23:56
 4/24 anonim ***** válasza:
81%

Nagyanyám beleállította volna a nagykést nagyapám hátába egy megcsalásért, és az összes barátnője biztosította volna az alibijét.

Szerintem csak a te nagyanyád ilyen béta nő😅

2023. febr. 9. 00:03
 5/24 anonim ***** válasza:
70%
"csak bele szokott a kényelmes életmódba amit itthon kap" ha így beszélsz a tulajdon nagyanyádról,akkor uram irgalmazzon a nőnek aki összejön veled.
2023. febr. 9. 00:06
 6/24 A kérdező kommentje:

6os…

Én vagyok a feleség

Amit írtam azt nem a nagyimra írtam hanem a férjemre!! Akire mosok főzök takarítok,Kivan ny*lva kb. a segge

2023. febr. 9. 00:14
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
És meg tudod mondani, miért csinálod? Ha valamit megcsalnak, annak nem az ebédet kell főzni, hanem a férje cuccait csomagolni.
2023. febr. 9. 03:29
 8/24 anonim ***** válasza:
92%

Akinek úgymond ki van ny@lva a seneke, az úgy gondolja, neki ez a "csínytevés" úgyis megbocsájtásra talál, legyen az férfi, vagy nő. Rén is csak látszólag voltak elnézőbbek, a szálka bennük maradt, még akkor is, ha más ezt nem vette észre.

A nagyi szavainak van mondandója, mind addig ameddig nincs más alternatíva. Mai világban szélesebb a lehetőségek tárháza, így másként reagálják le az emberek.

2023. febr. 9. 04:16
 9/24 anonim ***** válasza:
69%

"Most is hiába írja a sok nő, hogy jajj, mennyire fontos a szex, akkor vagy próbaszexel 5 pasival, és a legjobb mellett marad (de utána soha többé senkivel, hiszen ő a legjobb!), vagy hosszútávon kiderül, hogy hát mégsem csak a szex a fontos, de közben a nem jó szexelőkre is nemet mondott, akikkel meg jó lett volna a kapcsolat."

Te komolyan nem tudod felfogni, hogy miért fontos egy komoly kapcsolatban a jó szex? :D

Amúgy az ilyen frusztrált alakoknál teljesen mindegy, mi ellen ágálnak. Valamelyikőtök azon van megsértődve, hogy számít a külső, valaki meg azon, hogy számít a szex. Természetesen mindig az a "súlyos társadalmi probléma" gyökere, ami az épp aktuális picsogóban nincs meg. És természetesen pont azzal lenne jó kapcsolata a nőnek, aki egy ronda gyökér/nem tud normálisan szexelni. Szintén természetesen mindig választani kell aközött, hogy jó kapcsolat nem vonzó férfival, és aközött, hogy sz.ar kapcsolat jóképű/ágyban jó férfival. Ha a nő szeretne vonzódni a párjához és élvezni a szexet, akkor onnantól tudatosan, hitványságból mond egyértelmű igent arra, hogy sz.ar kapcsolata legyen és borzalmasan kezelje a párja. :D

Hát, kapj csak nyugodtan idegrohamot, de van bőven olyan férfi, aki alkalmas komoly, hosszútávú, értékes kapcsolatra (értelmes, hűséges, hajlandó normálisan kommunikálni, egészségesen kötődő, érzelmes, stb.), és még a szex is isteni vele.

2023. febr. 9. 04:29
 10/24 anonim ***** válasza:
80%

2.

Úgy tudom, hogy a szar szexet a férfiak sem szeretik ugye? Mert általában ezért lépnek félre. Akkor áruld már el, hogy miért is baj, hogy a nők is kipróbálják több partnerrel? Vagy szerinted nekünk teljesen mindegy?

Te férfiként 100%-ban hűséges tudnál maradni, ha Pl 10 együttlétből csak egyszer lenne orgazmusod? Kétlem

2023. febr. 9. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!