Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez lehet meg egeszseges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet meg egeszseges parkapcsolat?

Figyelt kérdés
Na szoval en 19 eves vagyok baratom pedig 21. Tobb mint 2 honapja kerultunk ossze ugy komolyabban. 3 napja kozolte velem hogy a szilveszteri buliban ahol volt megcsalt. Hat hogy konkret legyek egesz pontosan egy konyhaasztalon volt egyutt egy masik lannyal. Eskudozik hogy csak a pia miatt volt. De ez felvetett bennem kerdeseket hogy mi lesz ha ujra megteszi. A masik meg hogy ugye tobb mint egy honapig titkolta. Lehet velem van a baj es valamit nem adtam meg neki amit kellett volna de ezt akkor sem kellett volna. Szoval tanacsot szeretnek kerni hogy mit csinaljak. Lehet ez meg egeszseges kapcsolat?
2023. febr. 2. 12:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lehet. Én egy napot se pazarolnék rá.
2023. febr. 2. 13:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapja komolyabb, de egy hónapig titkolta, hogy félrelépett? Ne álmodozz, akármikor megfog csalni, ha adsz neki újabb esélyt, akár 5 év kapcsolatban is megteszi 20x is, ha akad rá vevő.

Nem te vagy a hibás, nem te nem adtál meg neki valamit hanem ő infantilis, nem érett egy komoly párkapcsolatra, nem bír ellenállni más csajoknak és nem is fog ebben biztos vagyok.

2023. febr. 2. 13:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem egeszeges

Nem kapcsolat

Nem vagy normalis te se h elgondolkozol rajta es nem dobtad meg ki a fenébe. 1honapos kapcsi es mar felre kurt, te meg magadat hibaztatod...

2023. febr. 2. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe ott.
2023. febr. 2. 14:12
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

"Hat hogy konkret legyek egesz pontosan egy konyhaasztalon volt egyutt egy masik lannyal."

Egy házibuli közepén.

Két hónap után.

És te még gondolkozol, hogy folytassátok? 🤯

2023. febr. 2. 14:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes hát nem érted utolsó? 🤣
2023. febr. 2. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16) jogos, olvastam már itt olyat, hogy "áh igen, egy mocsadék suttyó, tudom, hogy sz.r ember, de hát a szívnek sajnos nem lehet parancsolni" 🤡
2023. febr. 2. 16:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit tudnak ilyen primitív férgeken szeretni én nem tudom elképzelni... De komolyan.
2023. febr. 2. 16:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj ez nem is kérdés !!!!!
2023. febr. 2. 17:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges kapcsolat? Hát persze hogy lehet! Csupán annyi kell hozzá,hogy te homokba dugd a fejedet,légy mindig megértő,nézd el neki minden hibáját,sőt hallgasd végig mosolyogva hogy épp kivel csalt meg,és milyen pózban csinálták. Mert hát ugye szereted,és nála jobbat úgysem.lehetne találni.
2023. febr. 2. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!