Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez lehet meg egeszseges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet meg egeszseges parkapcsolat?

Figyelt kérdés
Na szoval en 19 eves vagyok baratom pedig 21. Tobb mint 2 honapja kerultunk ossze ugy komolyabban. 3 napja kozolte velem hogy a szilveszteri buliban ahol volt megcsalt. Hat hogy konkret legyek egesz pontosan egy konyhaasztalon volt egyutt egy masik lannyal. Eskudozik hogy csak a pia miatt volt. De ez felvetett bennem kerdeseket hogy mi lesz ha ujra megteszi. A masik meg hogy ugye tobb mint egy honapig titkolta. Lehet velem van a baj es valamit nem adtam meg neki amit kellett volna de ezt akkor sem kellett volna. Szoval tanacsot szeretnek kerni hogy mit csinaljak. Lehet ez meg egeszseges kapcsolat?
2023. febr. 2. 12:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lehet...
2023. febr. 2. 12:40
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

engedd el, mert ez a kan nem érdemel meg téged.

Ennyi. Keress tisztességes férfit.

2023. febr. 2. 12:46
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Már csak 20 évig fogod ezt csinálni ne aggódj
2023. febr. 2. 12:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

" es valamit nem adtam meg neki amit kellett volna"

És? Akkor miért nem beszél veled? Miért nem segít neked olyanná fejlődni amit akar?

"Eskudozik hogy csak a pia miatt volt."

Akkor ne piáljon lányok körül? Nem is vállalja a felelősséget a tettéért.

Hát, szerintem sokkal jobb fiú kéne neked. Pár dolog van, amit kapcsolatba ne tegyen az ember. Elsőszámú, hogy NE SZEXELJEN MÁS NŐKKEL. Ő ezt megszegte. Szerinted megbízható? Főleg, hogy piára fogja? Legalább mondaná, hogy szabadszellemű, hát ez van, ő ilyen, de úgy érzi hibázott, vagy valami, legalább neked segítsen tiszta döntést adni.

Sok fiú van, én biztos nem olyanra áldoznám az időm aki képes megcsalni.

2023. febr. 2. 12:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"Eskudozik hogy csak a pia miatt volt"

A pia nem megváltoztatja a személyiséged, csak felbátorít..

"Lehet velem van a baj es valamit nem adtam meg neki amit kellett volna"

A megcsalás soha nem a megcsaltról szól, hanem a csalóról, csinalhattál volna te akármit másképp, akkor is megteszi!!!

Én hagynám ezt a hímr.ngyót,nem lehet benne bízni

2023. febr. 2. 12:55
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap után megcsal? Ilyenkor kellene a rózsaszín felhőben elveszni.. Ebből semmi nem lesz.
2023. febr. 2. 12:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
#6 igazából 1 hónap után, mert 1 hónapig titkolta :D
2023. febr. 2. 13:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

#7 kerdez, ennek fényében ez a pali csak siman egy ótvar nagy r.banc.

A hányinger elkap tőle.

Magadat alázod ha nem szakítás vele

2023. febr. 2. 13:01
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Két hónapja vagytok együtt és ő egy hónap után megcsalt. Pont abban az időszakban, amikor a párunkat tökéletesnek látjuk, nem is volt még komolyabb veszekedésünk, nem untuk meg a másikat, folyton vele lennénk, stb.

Nem tettél te semmi rosszat. Ő ilyen, nem tud elköteleződni. Aki nem akar megcsalni, akkor sem fog, ha rosszat tettél. Egy normális ember megbeszéli, ha valami nem tetszik neki a kapcsolatban, majd ha nem változik semmi szakít és utána kefélget mást.

A pia nem azt hozza ki belőled, amilyen nem vagy és amit nem akarsz megtenni. Én ha beb.aszok sem csalom meg a páromat, milyen érdekes...

Most hagyd ott mielőtt annyira belezúgnál. Egyet jegyezz meg: ha megbocsátod egyszer, azzal engedélyt adsz neki a többire, mert úgy lesz vele, hogy ezt is megúszta, a következő alkalommal is csak bocsánatot kell kérnie és úgyis vele maradsz.

2023. febr. 2. 13:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki két hónap után megcsal, számomra kuka kategória! Ne pazarold rá az idődet.
2023. febr. 2. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!