Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért hanyagolja a szeretőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hanyagolja a szeretőm a szexet?

Figyelt kérdés

A kapcsolat elején nagyon lelkes volt még, pár hónap alatt ez lecsökkent… úgy, hogy igazából alig voltunk együtt, tehát nem megunásról lehet szó.

Amikor meg kéne szervezni a találkozót, akkor mindig valamiért meghiúsul a folyamat.

Nem könnyen szántam rá magam az egészre az elején, most pedig úgy érzem, hogy csak feleslegesen hitegettek. Jól ápolt, igényes nő vagyok, akihez mindig vonzódtak a férfiak, most meg így járok…:(

Lehet, hogy a szeretőnek közben helyreállt a kapcsolata?

Priviket nem kérek!

2023. febr. 1. 21:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
Tudod egy szerető nem csak móka és kacagás. Ott is meg kell felelni, stressz hogy mikor és hogy szervezd le a randit, félsz hogy megbuksz otthon, félsz hogy lebuktat a szerető stb. Na meg előbb utóbb a szeretőt is megunják.
2023. febr. 1. 22:15
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Biztis h mással ürít kulonben nem bírná.
2023. febr. 1. 22:25
 13/25 anonim ***** válasza:
57%
Ezert ne foglalt emberre pattanj ra.. az ilyennel elobb utobb csak a gond lesz.
2023. febr. 1. 23:12
 14/25 anonim ***** válasza:
36%
13. Szeretőt ha házas vagy, akkor a házasok között kell keresni. A baj akkor van ha szinglit keresel magadnak. Vagyis ha férfi vagy, reménykedhetsz hogy olyan jöjjön össze.
2023. febr. 1. 23:25
 15/25 anonim ***** válasza:
42%
Dehogy kell a házasok közt keresni szeretőt, pont a szingli a jó. N
2023. febr. 2. 05:35
 16/25 A kérdező kommentje:

En nem kerestem szeretőt, hanem megtalált a helyzet. Annak is van előnye, hogy foglalt, mert nekem sincs túl sok szabad időm. Ha szingli lenne l, akkor ez lenne a probléma….

De hogy egy szexet is ilyen nehéz legyen összehozni….

2023. febr. 2. 06:24
 17/25 anonim ***** válasza:
34%
Pont a szingli,ja azért ölte meg a szingli csávó a nőt,mert az nem akarta felvállalni.Kéne a francnak szerető,sok időt elpazarolni arra,hogy a másikat becsapjuk.
2023. febr. 2. 06:26
 18/25 anonim ***** válasza:
60%
Én inkább az óriási veszélyt és a kockázatot látom a szeretőzésbe. Ja, hogy a szex. Minek az árán? Erőszak, betegségek, zsarolás, lebukás, érzelmi csapda.
2023. febr. 2. 06:51
 19/25 anonim ***** válasza:
18%

Lehetetlen!

Istenem ezt a szöveget, ilyen nincs. Választás mindig van.

2023. febr. 2. 07:36
 20/25 A kérdező kommentje:

19, ez egy nagyon naiv hozzászólás volt.

Örülnék tapasztalattal rendelkező hozzászólóknak is, lehetőleg a kérdésnél maradva.

2023. febr. 2. 08:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!