Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért hanyagolja a szeretőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hanyagolja a szeretőm a szexet?

Figyelt kérdés

A kapcsolat elején nagyon lelkes volt még, pár hónap alatt ez lecsökkent… úgy, hogy igazából alig voltunk együtt, tehát nem megunásról lehet szó.

Amikor meg kéne szervezni a találkozót, akkor mindig valamiért meghiúsul a folyamat.

Nem könnyen szántam rá magam az egészre az elején, most pedig úgy érzem, hogy csak feleslegesen hitegettek. Jól ápolt, igényes nő vagyok, akihez mindig vonzódtak a férfiak, most meg így járok…:(

Lehet, hogy a szeretőnek közben helyreállt a kapcsolata?

Priviket nem kérek!

2023. febr. 1. 21:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%

"Lehet, hogy a szeretőnek közben helyreállt a kapcsolata?"

Bízzunk benne!

2023. febr. 1. 21:58
 2/25 anonim ***** válasza:
93%

Lehet megunt, lehet más szeretőt tart már és lehet a kapcsolata "jobb" lett.

De hát ha igényes, ápolt nő vagy, akkor miért vagy/voltál szerető? Sehogy sem értem.

2023. febr. 1. 22:00
 3/25 A kérdező kommentje:
Mert igényes ápolt nőként is benne lehet lenni egy rossz házasságban, amiből egyenlőre nincs kiút és bele kehet szeretni valakibe. A kérdés szempontjából ez a része nem releváns.
2023. febr. 1. 22:02
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
Hogyne lenne... Miért nem válsz el, lehet ő is szakítana és együtt lehetnétek.
2023. febr. 1. 22:03
 5/25 A kérdező kommentje:
Mondom nem releváns ez a része! Lehetetlen! Ennél többet erről nem írhatok.
2023. febr. 1. 22:04
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Rendben van, akkor kaptál több lehetőséget és az egyik rosszabb mint a másik rád nézve.
2023. febr. 1. 22:06
 7/25 anonim ***** válasza:
53%
A szerető az csak egy hiánypótló. Nekem is piszkosul jó lenne egy nő szeretőnek, viszont sosem találtam. Elméletben benne lennék, lehet hogy el is mennék egy körre, de nem biztos hogy rendszert csinálnék belőle, mert a fene tudja hogy utána mit éreznék. Engem csak a szex hiánya hajt, mivel otthon havonta-kéthavonta van egy maszatolás a feleségem részéről. Én egészséges férfi vagyok, a libidóm hajt. Az érzelmeimet nem ismerem hogy ilyen szituban merre mennék tovább. A világ legjobb nője is lehetne. Ezzel szerintem sokan vannak így.
2023. febr. 1. 22:08
 8/25 anonim ***** válasza:
36%
Tudom, hogy a többség utálni fog. De nekem a szerető arra volt jó, hogy rádöbbenjek, hogy a barátnőm szeretem, és nem akarom elveszíteni.
2023. febr. 1. 22:10
 9/25 anonim ***** válasza:
41%

Egyébként meg megértem hogy nem válsz el, én is így vagyok. Látom nálatok is a szex a fő probléma, általában az összes rossz házasságnak ez a sarkalatos pontja.

Neked nőként viszont extra előnyöd van a szeretőzés terén, én férfiként már 8 éve nem találok senkit. Online teljesen esélytelen, ott akkora a túljelentkezés, hogy egy nőre olyan 20 férfi jut, de lehet van az 50 is. Az életben meg nem mozgok olyan helyeken ahol nők is vannak. Meg ugye házas emberként a lehetőségeim is kötöttek.

2023. febr. 1. 22:13
 10/25 anonim ***** válasza:
42%
Remélem rá jön és kidob :)
2023. febr. 1. 22:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!