Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban minden tökéletes, csak a sz.x hiányzik. Éppen ezért az egyik fél szeretne szeretőt tartani, a másik tudtával és beleegyezésével. Hogyan lehet felvezetni a témát?
Rámegy a kapcsolat? Vannak itt tapasztalatok? Ha igen, hogy működött és meddig?
Leszögeznèm hogy a kapcsolat minden más szempontból tökéletes.
Én tisztában vagyok hogy lelki sérült vagyok. Nekem nem számít az érzelem ha a szexről van szó. Egyébként rengeteg házasság úgymond szexmentes, nevezzük a kényszerből szexelést is annak. Oké, válás. Nézzük logikailag. Felszabadult egy szexre éhes és agy nagyjából asszex ember. Ha találnak is valakit, lehet hogy cseberből-vederbe szituáció lesz. Az elején azért mindenki megjátssza hogy őt mennyire érdekli a szex, meg akkor talán az még érdekes is. 40 vagy inkább 45 felett ha férfi vagy, felejtsd el a szexet, az a korszak már elmúlt.
Már öregnek néznek, a külsőd már nem igazán vonzó. De inkább a korod. Vagy a nők kora. Kezdődik a klimax, ott van a nyakukon 2-3 gyerek, a munka. Hiába akarja itt is mindenki azt éreztetni hogy a nők mennyire odáig vannak a szexért, ez nem igaz. Odáig lennének egy álomfériért, de ez pusztán fantázia. Ha kikerülnek újra egy válás után a párkeresők világába, akkor meg a férfiak 99%-a kuka nekik. Szexre meg naponta 50-en jelentkeznek náluk. Aki olyan ezt ki is használja, majd azt érzik hogy a férfiak csak a szexre hajtanak, ami valójában igaz is.
Egy elvált férfi kanosabb mint egy bivalycsorda. Még is mit szeretne? 0-24-ben dugni. A gond az, hogy nincs annyi nő, mint férfi. Egy átlagos szexpartner keresőn a nők aránya 1:10-hez a férfiak javára, és sajnos ott is rengeteg a fizetős ribi. A társkeresők aránya olyan 1:3-hoz, de inkább 1:5-höz, ugyancsak a férfiak javára. Ha te elvált férfi vagy, akkor eszméletlen nehéz helyzetbe kerülsz egy válás után, mert minden téren csak és kizárólag te fogsz veszíteni. Ezen lehet vitatkozni, de felesleges. Én FÉRFI-ról beszéltem, nem egy gyökérről. Olyan nő aki tetszik, normális, szexuálisan vonz, értelmes és ez visszafelé is működjön, szerintem ez lehetetlen kategória. Mint mondtam én lelkisérült vagyok, amit nem tudok elengedni.
21
Mi az, hogy pnci nélkül marad ? Szóval egy no szerinted csak a lába közti rés miatt értékes egy férfi számára? Gratulálok, hogy egy egész nemet sikerül ennyire ledegradalni. Miért is baj, hogy egyre több no (de meg mindig messszeee nem annyi, mint férfi) van vezető szerepben? A világon mindig is patriarchális rendszer uralkodott, szóval most miért is baj, ha a nők szeretnek, ha ez az arany egyenlő legyen??
33. Ha értékes emberre vágyok, akkor az lehet férfi is. A nőt a p*nci emeli ki.
A baj akkor van, amikor az emberiség fénysebességgel távolodik a természettől. Ennek következményeiről szól a mai világ. Ma már csak a jogok mentén akarják működtetni az életet, ez pedig kudarcra van ítélve. A jogokkal a fő problémám az, hogy 100X károsabb mintha a kötelességek mentén járnánk. Ma pont azok és azok az elméletek kapnak szuper jogokat, ami a káoszt segíti. Emberileg egy nő ugyanolyan mint egy férfi. Gyakorlatilag meg két félről beszélünk, akik egy egészet alkothatnak. Ez az egész lenne a jövő záloga. Nem kell a nőkből férfit csinálni, a férfiakból meg nőket. Nem kell külön plusz jogokat biztosítani és propagálni a "másokat". Átestünk a ló másik oldalára de nagyon erősen. Itt már a többségi társadalom van kiszolgáltatva és szankcionálva a deviáns kisebbséggel szemben, az őslakosság jogait tiporják a sárba az inváziós sáskajárókkal szemben. A jót elnyomják, a rosszat éltetik. Neked mint törvénytisztelő embernek milyen jogaid vannak egy bűnözővel szemben? Semmi! Ha 10 évig gyűjtesz álmaid autójára, majd egy részeg h*lyegyerek átsétál rajta, mi lesz a büntetése neki? Semmi. Van jogod megvédeni magad vagy a értékeidet? Nincs. Te mint heteroszexuális ember, aki dolgozik, van vesztenivalód nem szólhatsz semmiért. A bűn oldalán minden meg van engedve. Ugyanezt a kontraproduktív rendszert működtetik és propagálják a nemek között is. A férfi az rossz, a nő az rossz. Hogy fokozzák a feszültséget, az egyik nemnek sokkal több jogot adnak, a másikat kinevezzük bűnösnek. Jelenleg a férfi a bűnös. A családok képeznének egy erős társadalom alapját. A nők és a férfiak szembeállításával ezt már iseje korán meg is torpedózzák. A social media feladata az eszetlen, önző, konzumidióta felfogás terjesztése, a fiatalok körében a gátlások kiélezése. Mert csak akkor vagy elfogadott ha... blablabla.
Az örök elégedetlenség érzés fenntartása, a szexuális szabadosság éltetése, és az az érzés hogy kizárólag a külsőségek érnek valamit. Nézz szét, ezt láthatod! Ha fáj, ha nem, a romantikát félretéve egy mai fiatal nő vagy pasi marhára nem akar családot és gyereket. Utazni, szórakozni és dugni akar. Igen, a nő legnagyobb értéke a p*nci. Lehetnél te bármilyen kedves, szép és aranyos, szex nélkül senkinek nem kellenél. Ha már szex. 2-3-ik randin már kötelező a szex, majd utána folyamatosan. Akkor most vond ki a szexet a kapcsolatból. Ki foglalkozna egy nővel? Gyakorlatilag a szex miatt színészkednek a férfiak, addig jó a kapcsolat, ameddig eljátsszák azt amit egy nő akar.
33
Semmi baj nincs vele.
Azzal van baj hogy az az ideológia, és azt támogatók, az ingat nem egyensúlyba rakják, hanem túl lendítik!
Meg azzal van baj,mikor nem kiérdemlitek,hanem kötelezően,kvóták alapján kapjátok az úgynevezett "egyenlőséget" !
Meg azzal hogy csak kizárólag a menő, nem megerőltető, jól fizető dolgoknál jut eszetekbe hogy egyenjogúság alapján nektek is jár!
Meg az elcseszett metooval van a baj, ami átment boszorokáynüldözésbe, és évtizedek után hurcolnak meg valakit bemondásra.
Meg mikor azért is meghurcolják a férfiakat, mert utánatok fütyült az utcán.
Pedig nem az a baj hogy kifejezte a tetszését, hanem az hogy nem az tette akitől örülnétek.
És igen, nem tudom én sem nem észre venni hogy eljött az idő mikor a fehér heteroszexuális férfiak lettek (most már a Hollywoodi produkciókban is túlnyomórészt) az ellenség!
Tisztelet a nem igazán létező kivételnek...
34
Egyetértek.
Ezt szerintem elírtad: "A férfi az rossz, a nő az rossz."
Itt a nő jó akart lenni gondolom.
Érdemes volna elgondolkodni hogy miért azok a soroztok voltak nagy siker, ahol a hagyományos család modell nem volt jelen?
Pl a jóbarátok, két pasi meg egy kicsi,így jártam anyátokkal, stb..
Ez igaz a mostani mozifilmekre is!
Nagyon kevés alkotás üzenete volt az hogy család a követendő példa,és a legszebb dolog.
Pedig igy van.
Ugyan azon ideológia mentén fordítottak egymással szembe a nemeket, a szexuális orientációkat -sőt ott megint túl lendült az inga (ma már nem lehet elképzelni hogy valahol nyugaton ne tartsanak pridot)akik elénk rakják ezeket
33
Még annyit hogy megsértődtők ha random férfiak szexuális tárgyként tekintenek rátok, erre kb minden jobb nő(gyakran a csúnyák is) még télvíz idején is kiteszitek amitek van-ergo szexuális tárgyként jelentek meg előttünk szándékosan!
Mi meg evolúciós okokból(azt még nem tudták teljesen kiölni belőlünk)azonnak ezt vesszük észre!
Ez a dolgunk..
Egyébként a konteózással akarják nevetségessé tenni a valóságot. Hollywood egy mérgező mentál gyár. Nézz meg egy filmet részletesen. Annyi de annyi utalás van rá a jövőt nézve. Nézz meg egy '90-es évekbeli filmet. Ami ott volt az már a 2000-es évek valósága lett.
A szuperhősös filmeknek is óriási és tragikus hátszele van, mégpedig az, hogy az emberektől elvegye az isteni hitet, és lecserélje valami fantasy h*lyeségre.
Nem a vallásról beszélek, mert a vallás is egy találmány. Én a hitről beszélek, ami az emberek egyetlen eredendő tiszta forrása. Ettől akarják az embereket elszakítani. Az nagyot téved aki azt hiszi, hogy az élet az a puszta anyag és semmi más. Atomok, anyag, hús, vér. Viszont erre terelik a dolgokat. A világot jelenleg a gonosz uralja, minden porcikájában. Semmi nem az ami, de ez volt már 2000 éve is. Minden ami isteni vagy vallás, egy bohózatot csináltak belőle, mondjuk jelen formájában az is.
Itt tényleg lelkek vesznek el, lelkeket adnak el az ördögnek. Vagy megvan benned egy eredendően jó és tiszta belső forrás, vagy gőzöd sincs miről beszélek. Mit érzel ha rombolást látsz? Vagy pusztítást, Vagy hogy megaláznak vagy megvernek egy embert? Félelmetes, de ezek ma már elfogadottá váltak. Olyan mint egy fertőzés. Aztán a fertőzött emberek akarnak valamit ami nem megy.
Fiatalok? Sajnos ideje korán elveszítjük őket. Nincs nekik példa, nincs tisztelet. A valódi értékeket lejáratták, a nemeket besározták. Mégis, mitől lennének jó párkapcsolatok? Onnan venni hogy vége egy embernek, hogy kizárólag csak az egója érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!