Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban minden tökéletes, csak a sz.x hiányzik. Éppen ezért az egyik fél szeretne szeretőt tartani, a másik tudtával és beleegyezésével. Hogyan lehet felvezetni a témát?
Rámegy a kapcsolat? Vannak itt tapasztalatok? Ha igen, hogy működött és meddig?
Leszögeznèm hogy a kapcsolat minden más szempontból tökéletes.
19. Nézzd végig a híreket, a törvényeket, a vállalati mechanizmusokat, a társadalmi "fejlődési" irányokat, a családi és a párkapcsolati felállásokat. Nézd meg a politikát. Ha te ebből nem érzed, nem bennem van a hiba. Sosem voltak a férfiak annyira pöcsök mint a 21-ik századba, nyálcsorgató, önmegalázó módon futnak a p*nci után, majd ezt a mentalitásukat hozzák a kapcsolaton belül is.
Mert ha nem tűnnek ki külsőleg, akkor p*nci nélkül maradnak. Az igazi férfias vonásokat meg szexista, agresszív vonásnak bélyegzik meg, még csak véletlenül sem lehet ma már megemlíteni hogy a férfi legyen vezető szerepben. Mivel ezt már tiltják, egy gyerek sem látja hogy az apja viszi a hátán a családot. A szociálmédia meg szó szerint egy nyávogó, szépítkező, kiherélt nyámnyila, b*ziskodó masszát csinál a férfiakból. Bocsi, a konditermes kemény csávók is pontosan ezt a réteget erősítik, a tetoválásaikkal meg a szakállukkal egyetemben. Ez az áll keménykedés is csak arról szól, hogy a külsőségeikben hozzák a kemény csávót, egyébként meg alkalmatlanok mindenre.
Mi sem szexelünk sajnos naponta, de azért a teljes szexmentesség nekem furcsa. Ezt még abban az esetben se tudnám elképzelni, ha egy párnak borzalmas az időbeosztása.
Nehéz elhinni, hogy tényleg minden más jó, különben szerintem az lenne az első lépés, hogy azt akarod kommunikálni felé, legyen végre szex. Ez megtörtént, vagy ennek a lehetőségét is kizártad?
24- beszéltünk róla, egyszerűen nem érdekli. 7 éve vagyunk együtt. Szerintem hormonproblémák állnak a háta mögött - de nem megy el kivizsgáltatni mert NEKI a szex nem központi. Amúgy évek óta beszélünk/lelkizünk/én sírok róla, de nem változott a helyzet. A munka neki mindig az első.
Azért kérdeztem most itt azt amit kérdeztem mert én nagyon sokáig kerestem a nagy őt, és mivel nagy elvárásaim vannak (nem pénzügyi hanem emberi szempontból) ezért biztos szingli maradnék egy szakítás után. Meg nem is akarom elhagyni mert teljes szívemből szeretem. Viszont szexuálisan nem vagyok kielégítve.
Hát akkor ez nem olyan tökéletes, hiszen semmibe veszi az igényeidet.
Nő vagyok, de ezt eszemben nem lenne évekig tolerálni. Én azt csinálnám, hogy szépen leültetném, és elmondanám, hogy nekem erre igényem van, és nem vagyok hajlandó lemondani róla. Ha nem vesz figyelembe, akkor megoldom máshogy. 24-es voltam.
" Meg nem is akarom elhagyni mert teljes szívemből szeretem. Viszont szexuálisan nem vagyok kielégítve."
Lehet asszexualis lett, vagy csökkent a libidó, nem hajlandó változatni, akkor mire vársz? Az, hogy szereted kevés, különösen ha már ő nem szeret (/úgy mint te őt).
Elhagyod, vagy szeretők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!