Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha megtudnátok, hogy a barátnőtök, akit
tényleg nagyon szerettek, megcsalt titeket egy nővel, mit
tennétek?
A kérdező szavazást indított:
28 szavazat
Ebben zéró tolerancia van, akármennyire is fáj nekem
2023. jan. 29. 23:24
A “barátod” jó lelketlen, ugyan az mint ha férfival csaltad volna meg. Közhely, de ha kisírtam volna magam talán vigasztalt volna az a hármas dologxdxd. Tudom hirtelen jöhetett, de max akkor lett volna ok ha megbeszélitek.
2023. jan. 29. 23:29
Volt már benne részem, még az ismerkedési szakaszban. Elmesélte, hogy feküdt össze a másik csajjal és pozitív megerősítést várt. Én igazából köpni-nyelni nem tudtam hirtelen, volt bennem egy "aztak*rva" gondolat is, de amikor végre észhez tértem és jeleztem neki, hogy ezt azért nem kéne, kiakadt, hogy ne legyek már ennyire prűd, majd bemutat neki is... (Jól érzitek, nem lett belőle semmi.)
2023. jan. 29. 23:31
4/10 A kérdező kommentje:
2-es, fuss neki ismét. Egy barátomat csalta meg a barátnője, nem A barátomat csaltam meg.
Rólam itt nincs is szó, én csak kérdezek.
Attól függ… egy fél-egy éves kapcsolatnál azt mondanám, hogy kalap-kabát. Egy 20 éves kapcsolat esetén nem kizárt, hogy megpróbálnék megbocsátani, de ez sok tényezős. Alapvetően a megcsalás az megcsalás, és tök mindegy, hogy a volt osztálytársa, egy szarul kinéző pasi, egy nő vagy a szomszéd kecskéje, de azt gondolom, van az a szituáció, amikor meg tudnék bocsátani. Hogy ez erény, vagy balf@szság, az már más kérdés.
2023. jan. 29. 23:54
MAGAMRÓL írok!
HA nem lehetne hármas, akkor mehetne. Ha legalább évi 4-5 lány jöhetne, akkor felőlem csajozhatna.
2023. jan. 30. 00:03
Én sajnos féltékenykebb típus vagyok, így esélytelen, hogy meg tudnék neki bocsátani. Elveszne a bizalom, önbecsülésem a kukában végezné stb. szóval 100%, hogy szakítanék.
Az meg kb. ekkor már lényegtelen, hogy kivel csalt meg.
2023. jan. 30. 00:56
Ha szeretne engem, nem csalna meg.
Nekem nem kell akinek nem vagyok annyira fontos…
2023. jan. 30. 01:40
Nem sz@rság, hanem egy soha vissza nem térő alkalom arra, hogy két nővel legyek. Ha nem megy bele, akkor lapát.
2023. jan. 30. 01:41
Nálam ilyen kizárt, mert az eddigi barátnőim is totál hányingert kaptak még a feltételezésre is, hogy nővel legyenek, mondták, hogy megkeresték őket más nők a társkeresőn, és elkapta őket az undor.
100% hetero mind.
Leszbikus, biszex bziqrva még a közelembe se kerüljön.
2023. jan. 30. 07:56
Kapcsolódó kérdések: