Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi idő míg egy hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő míg egy hosszú viszonyt elengedtettek,hogy nem gondolatok a másikra ?

Figyelt kérdés
Már nem müködöt a szeretösdi én bele szeretem,de Ö belém nem, Ö csak szexet szeretett volna én többre vágytam, hogy felejcsemel

2023. jan. 28. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

en pont egy ilyen nehez helyzetbven vagyok, beleszerettem egy foglalt ferfiba, akarom ot, de nem robbantanank a csaladjat, vivodunk, nem tudjuk egymast elengedni.

Az elozo valaszolokhoz szolna a kerdesem, ha annyira jo volt a szereto, akkor miert nem valtoztattatok, eltetek vele?

2023. febr. 10. 07:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert a szerető, az szerető, mindaddig ameddig nem bizonyítja azt, hogy többet tud nyújtani a jelenlegi kapcsolattól.

Nem szexuális téren gondoltam, mert az minden bizonnyal már bizonyítottam, hanem mint ember, társ, stb.

Ha ez megtörténik akkor esetek 99%-ban változtatás is megtörténik.

2023. febr. 10. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elfelejtést nem lehet akarni, ahogy semmilyen érzelmet. Egyszerűen hagyd, hogy érezd ennyit tehetsz, megsirathatod, dühös lehetsz szomorú stb, ha hiányzik akkor az van, ne ellenkezz az érzelmeiddel nem kell elfojtani, mert akkor egy hatalmas feszültséget generálsz.. ez van, ha sírni kell sírok, ha eszembe jut rá gondolok, ha szomorú vagyok mert nem szeret, hát ez egy tök normális érzés, hiszen veszteség ért. Tart, amíg tart ez nincs időhöz kötve valakinek pár hónap van akinek évek. Akár a gyász folyamata nem lehet gyorsítani sem lassítani, úgysem tudod akarni. Egyszercsak megtörténik, hogy elfelejtettem, hogy elfelejtettem.
2023. febr. 10. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!