Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmesélek egy történetet,lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélek egy történetet,lehet hosszú lesz.?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a páromat.

Szeretném elmesélni,mert azóta pár érzés kavarog bennem.

Vágy , félelem , talán szerelem,vagy inkább vonzalom ...

Hajón dolgoztunk,téli szezon volt megláttam egy fiatal embert,nem tudtam róla semmit,de a szeme már az első pillanatban megfogott.Amíg ott voltunk nem is beszéltem vele,be se mutatkoztunk,1 hónap elteltével át kellett mennünk egy Lyon-i hajóra.Jött a covid és haza küldtek mindenkit.Kb 6 hónap után jött a hír , hogy megint dolgozhatunk. És a ugyan arra a hajóra kerültünk amin az a fiatal ember is volt.Bemutatkoztunk egymásnak mind.Lett ott egy barátnőm és amikor fent beszélgettünk és ha lehetett csatlakozott hozzánk. A hajón csak 3szor beszélgettem vele kettesben.Akkor még semmi nem történt köztünk,Őt áthelyezték,akkor álmodtam róla először.Elkértem a számát es elkezdtünk beszélgetni ,kiderült hogy már akkor tetszettem neki , amikor nekem is megakadt rajta a szemem .

És megbeszéltük h amikor mind2en Magyarországon leszünk talizunk egy kávé mellett, és találkoztunk, hát a kv elmaradt, de életem legjobb másfél óráját töltöttem az ágyban.Persze kiderült,nagyon rosszul hazudok. Párommal ezután nem volt könnyű,de még mindig együtt vagyunk.A párom beszélt vele, azt mondta h csak egyszeri alkalom volt és h nem beszélgetünk.

Hónapokkal a megcsalás után még mindig a hatása alatt voltam , és kerestem de választ nem kaptam.Aztán Ő

keresett, érdeklődött h h

vagyok és h volna-e kedvem

megint találkozni.Írtam h ha akar találkozni neki kell eljönnie hozzám,persze nem jött.aztán megint hónapokig semmi, majd újból keresett h összejöhetnénk valamikor.persze amikor én kerestem nem válaszolt.Mérges lettem mert nem tudtam mit akar miért játszik és őszintén megírtam neki h "nem tudom h őrülten vágyom rád v szerelmes vagyok.De tudom h te nem akarsz semmit tőlem. Ezért hajuk egymást."semmi reakció. 1 hónapra rá annyit írth"Szia" a párom meglátta.Kérdőre vont h ez mi volt,de én se tudtam ,nem is számítottam rá.Párom felhívásra velem,azt akarta úgy beszélgessenek vele mintha 2esbe lennék vele,csak érdeklődni akarta mi van velem.Nagyon féltem,h a párom agresszív lesz.csak annyit tudtam kimondása h nem én kerestem.falhoz vágta a telefonom,de Engem célzott meg vele.egy este vacsit rendeltünk,én elszaladtam benzinkútnál míg vártunk mire visszaértem nem találtamhaza szaladtam hátha haza ment 2-3 perc a lakás.hat nem visszamentem a kajáldához ott sérült egyismerőssrac felajánlotta h haza kísér ne legyek egyedül az utcán,felment kabátert én a lépcsőn vártam,együtt érték oda a párommal a lépcsőház.haza indultunk és 1 m-re elkapta a tarkóm es megszorított h ez mi volt. Majd újra hivatta velem , gyorsan leírás h ne keressen és tiltson le,azóta nem keresett.Párommal 15 éve

vagyunk együtt.34 vagyok a fiatal ember 37 . Hunornak hívják , és a mai napig gondolok rá,és találkozni akarok vele. jókat beszélgettünk és megköszönte,azt mondta rég beszélgetett így,egy ilyen humoros és intelligens nővel.

Tudom hülye vagyok,ha szakítoka párommal ott kell hagynom a munkámat amit nagy szeretek.

Ez az én történetem.

2022. jan. 19. 00:41
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom feltünt-e, de ez nem egy sztorizgatós oldal, hanem kérdezős. Mivel nagyon unatkozom elolvastam ezt a borzalmat, de inkább nem fűznék hozzá semmit...
2022. jan. 19. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
98%

Csatlakoznék 1-eshez, ez borzalom! Nem is értem mit akartál ebből kihozni, légy boldog a pároddal és a munkáddal.

Lapozd sokat a magyar helyesírás szabályait, esetleg kezd el a középiskolát; a fiatalember meg rég középkorú, úgyhogy elég valószínű, hogy el tudja dönteni, hogy semmit nem akar tőled, vedd ezt is figyelembe.

2022. jan. 19. 01:19
 3/6 anonim ***** válasza:
98%

Intelligens nővel??? 😂😂😂

Az olyanok tudnak helyesen írni és fogalmazni.

Plussz nem alázzák meg magukat és a 15éve kitartó párjukat.

2022. jan. 19. 02:56
 4/6 anonim ***** válasza:
98%

Bocs,ezt kibogozni tényleg agygörcs volt. Tud egy 34 éves hülye lenni ha szerelmes lesz, de ez itt csak szánalom a köbön. 15 év kapcsolat mellett egy olyanért epekedni, sőt mi több futkosni utána, aki amúgy le se sz.r, nem is reagál, csak akkor keres pár havonta ha épp nincs neki lyuk vagy nem tudom, az nagyon gáz.

Ha ennek a történetnek csak fele igaz, akkor menj el pszichológushoz, mert valami nagyon nem ok nálad.

2022. jan. 19. 05:27
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. De főleg a #1-hez és #3-hoz.
2022. jan. 19. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem az a baj itt hogy nem szereted már a párodat.

Ez a 34 éves fiatalember semmi komolyat nem akar tőled, azért ábrándozol róla, mert valami hiányzik a kapcsolatodból.

2022. jan. 19. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!