Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovabb? Nagyon hosszu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovabb? Nagyon hosszu?

Figyelt kérdés

Elozmenykent annyit szeretnek mondani,hogy a parommal 3 eve vagyunk egyutt. En alapvetoen nehezen nyilok meg masoknak,szorongos vagyok,de O turelmesen megvarta,hogy megbizzak benne es emiatt is, barmikor barmi kerdes adodott en mindig nyiltan valaszoltam neki,ha rosszul esett, akkor is.

Majd par honappal kesobb megtudtam,hogy regebben jart prostitualtakhoz, akkor eleg sokat beszelgettunk errol,hogy egyedul volt es emiatt ment el hozzajuk, valamint emlitette, hogy eloszor a testveretol latta ezt, mikor meg gyerek volt. Nem veszekedtem vele, hisz ez elottem tortent es en teljesen oszinten elmondtam a velemenyem,hogy megertem,de az en ertekrendembe nem fer bele,hogy barkinek is fizessek a testeert,mintha csak egy arucikk lenne. Ezutan beszelgettunk arrol,hogy bennem ez csak annyiban kelt ketseget,hogy en vajon mit tudok-e neki nyujtani,mert nekem elotte csak egy ferfihoz volt kozom olyan ertelemben, es nyilvan az nem adott eleg tapasztalatot, igy arra jutottunk es arra kertem,hogy segitsen nekem ezen a teren es ahogy a hetek teltek sikerult is kitapasztalnom,hogy mi az ami nekem jol esik es mi az, amit o szeret es az elmondasa szerint nem volt meg olyan kapcsolata,ahol ennyire nyiltan es intenziven megtudta volna elni a szexualitasat.

A kesobbiekben viszont sokat veszekedett velem, leultunk es megbeszeltuk,hogy ha nem mondja el mi a problemaja,akkor nem tudok rajta valtoztatni es hogy nekem kell a kommunikacio, kulonben nem mukodik az egesz. Ekkor mindig megigerte,hogy oda fog figyelni,de nem tette. Majd nekem el kellett utaznom kulfoldre par napra es mikor vissza jottem nem igazan ereztem jol magam lelkileg, eleg sok rossz dolog tortent velem(nagymamam elvesztese) es ez szepen lassan kezdett megenni belulrol es nem igazan tudtam koncentralni semmire sem. Majd felkerestem egy pszichologust,aki csak meginkabb elszomoritott es ekkor a parom nem allt mellettem, nem ertette meg,hogy erzem magam az orvos es az egyeb dolgok miatt. Majd ez addig fajult,hogy ossze vesztunk es az osszes feszultseg ugy jott ki belolem,hogy ordibaltam, emiatt megpofozott engem,hogy hatha megnyugszom,de en emiatt fogtam magam es szo szerint kiraktam ot ajton kivulre. Ezutan ket napig nem talalkoztunk, en elmentem a szuleimhez addig es mikor haza mentem hivtam,hogy nem sokara erkezem es akkor kozolte velem,hogy elkoltozott. Itt teljesen ossze tortem, mivel beszeltunk egesz nap es annyiba nem vett,hogy szoljon nekem errol. Akkor beszelgettunk es mindenert engem hibaztatott,hogy en hogy viselkedtem es en igazat is adtam ebben, szegyeltem is magam nagyon. Azt mondta,hogy nem szeretne szakitani,de ez a veszekedes annyira betett neki,hogy ugy erzi,hogy ha maradna ebben a lakasban,akkor csak veszekednenk es hogy igy viszont tudunk valtoztatni. En elfogadtam a helyzetet es a kesobbiekben minden jol ment koztunk, kozben elkezdtuk varni a kislanyunkat es szepen teltek a honapok nyugisan,kozben sajnos edesapam nagyon hirtelen elhunyt. Majd fel eve elutaztam ket napra az edesanyammal es ujra ossze vesztunk, azt mondta hogy mostanaban feszult vagyok es nem lat boldognak, ami szerintem masfel honappal az edesapam halala utan, nem meglepo. Mikor haza mentem akkor furcsa rossz erzesem lett, igy masnap elkertem a telefonjat es akkor lattam meg,hogy regisztralt a tinderre,amit torolt is. Mondtam neki,hogy ha megcsalt legyen oszinte, kulonben semmi eselye. Persze elmondta,hogy ennyi volt, semmi tobb. Masnap ujra elkertem a telefonjat es akkor lattam meg,hogy amig en nem voltam otthon, a prostikat hivogatta,de egyik sem vette fel neki. Akkor elmondta,hogy azt szerette volna ha valaki oralisan kielegiti. Akkor nem is ertettem,hogy miert nem tudott volna varni ram es hogy biztos a terhessegem miatt van, esetleg hogy nem voltam 100% es nem foglalkoztam vele eleget. Persze utolag kiderult,hogy mielott elkoltozott mar irkalt masoknak,hogy van e kedvuk egy menethez, prostikat is hivott korabban is,de vegig tagadta,hogy barmi tortent volna es hogy rajott mekkora bolond volt es,hogy igazabol en nem is adtam neki okot ra es nem erti miert tette. En ekkor elkezdtem magamba nezni es nyilvan tudom,hogy hibaztam en is es probaltam valtoztatni,de csak nem hagyott nyugodni az egesz es sokszor mondtam neki,hogy legyen oszinte,mert o is es en is tudjuk,hogy valamit tett es hogy szeretnem ezt lezarni a lanyunk szuletese elott. Ez ment fel even keresztul, kozben lattam,hogy tenyleg valtoztatott o is, de ez akkor is bizonytalanna tett,minden nap ezen ragtam magam,mar kezdtem azt gondolni,hogy en vagyok a hitetlen,mert ujra es ujra azt mondta,hogy semmi nem tortent.

Kozben megszuletett a lanyunk es utana megegyszer leultettem beszelni, elmondtam,hogy a problema a hazugsaggal van es a megvezetessel es nem azzal,hogy ha valamit szeretne, mert szeretni sok mindent lehet,de akkor elobb szakitani kell,mert a ketto egyutt nem mukodik. Ekkor bevalotta,hogy igazam volt, amig en kulfoldon voltam, addig egy prosti oralisan kielegitette.

Azota eltelt ket het, nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem ot, de az en velemenyem,hogy ha valaki szeret,tisztel es ertekel, akkor nem teszi ezt.

Viszont kert tolem egy eselyt,hogy bizonyitsa,hogy mennyire szeret, velem akar lenni, hogy boldogga tud tenni. Azt is latom,hogy fel eve teljesen mas lett, azt is latom rajta,hogy valoban megertette a sulyat annak,amit tett es megbanta. Viszont nem tudom ezen megis hogy lehetne tovabb lepni, mert a fel terhessegem alatt ezen ragtam magam, majd pont akkor mondja el amikor megszultem a kislanyom. Elvette a boldogsagom es csak egy hatalmas ur van bennem. Nem tudok orulni a kislanyomnak, mint egy robot ugy erzem magam, azt erzem elbuktam mint no,mint anyuka sem vagyok olyan, amilyennek kellene lennem. Undorodom magamtol, hogy miert nem vettem eszre, hogy o ugyanugy hozzam ert,mintha semmi nem tortent volna, hogy hagyta,hogy gyereket szuljek, hogy neki ez tenyleg ennyi, hogy folyton hazudott ujra es ujra, hogy nem ertem mi volt az oka,mert erre nem tud valaszolni. Ezeket neki is elmondtam es azt mondta,hogy engedjem hogy helyre hozza es hogy elmulassza a fajdalmam,de bennem annyi kerdes van. Bizni bizom benne, ezek utan is, foleg hogy azota rengeteget beszelgettunk, vegre o is nyiltan. De a kerdes bennem, egyaltalan ezek utan hogy tudnek hozza erni, hogy mar elveszett a varazsa es egyszeruen undorodom a gondolattol is,de a hat het most telt le a szules ota es most emiatt nagyon felek,mert o nyilvan kozeledni fog hozzam es ha elutasitom, akkor a vegen en magam uldozom ot el. Teljesen ossze vagyok zavarodva es mar igy is rengeteget irtam, tudom,hogy az egesz eleg kusza,de tenyleg zaklatott allapotban vagyok es csak irtam, ahogy jottek a gondolatok.

2021. dec. 8. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Nem vagy alkalmas párkapcsolatra. Maradj egyedül és kezeltesd magad!
2021. dec. 8. 16:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Nos, ezt azert nem gondolnam,hogy nem vagyok alkalmas egy kapcsolatra. Alapvetoen nekem csak es kizarolag normalis kapcsolatom van az emberekkel, nem vagyok veszekedos tipus, lehet velem beszelni barmirol is, rendezett volt mindig is az eletem, a csaladomban is minden rendben volt, a barataim is evek ota kitartoan mellettem vannak, tehat ez szerintem egy eros tulzas, foleg hogy mindig probalok energiat forditani magamra es hogy meglassam,hogy mit miert teszek,milyen vagyok es min kellene valtoztatnom,de nyilvan hibaim nekem is vannak, pont ezert is vagyok nehez helyzetben,mert nem tudom annyival lezarni,hogy en mindent megtettem es csak o a rossz,mikozben tudom,hogy en is hibaztam.
2021. dec. 8. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Sok a duma, az van. Ez a kapcsolat kuka. Az újba meg akkor menj bele, ha lelkileg stabil vagy. Ennyi a titok, semmi más. A többit a pszichológusod meghallgatja majd!
2021. dec. 8. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt leírhattad volna kb 2 mondatban is. Én tizenéve vagyok házas. Meghalt az összes nagyszülőm ezidő alatt, meghalt az anyám, mégsem ment el soha a párom, hogy orálisan kielégítse valaki. Pedig voltak nehéz hónapjaink. Neki is meghaltak a nagyszülei, az egyik ráadásul a kezei között. Volt átmeneti munkanélküliség, mégsem ment senki félrekefélni vagy orálozni.

Szóval teljesen hülye vagy (vagy annak vagy nézve) ha ezt elnézed. Fognám a gyereket és elmennék a francba, az a nyomorult meg prostizzon csak kedvére.

Eleve hánynék attól is, ha hozzá kéne érnem úgy a páromhoz, hogy a kapcsolatunk alatt mással csinált bármit is. De nem vagyunk egyformák.

2021. dec. 8. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Megismerted a valódi jellemét, a bizalmad megtört, nem bízol benne, hiába állítod az ellenkezőjét. Ezt nagyon kevés esetben lehet helyrehozni. A pasas egyébként már ott elbukott, amikor nem állt melletted a bajban, hanem akkor is csak a saját igényeit tartotta szem előtt. A gyász nem két hónap, és nem mindenkinek elég ennyi a feldolgozáshoz. Türelmetlen és önző volt. Neked itt kellett volna elgondolkodni, hogy ez az ember tényleg megfelelő-e számodra. Ne áltasd magad, senki sem tud kibújni a bőréből véglegesen. Minden amit tapasztalsz változás címén, csak ideiglenes. Ez a csávó mindig ilyen marad, és a kényes, rossz helyzetekben ezt folyton látni fogod.

A gusztusod is nyilvánvalóan elszállt felé, ezért tartasz a közeledésétől is. Halott ez a kapcsolat, ha beismered, ha nem. Kínlódhatsz vele akármeddig is még, de csak a saját idődet rabolod, energiádat fogyasztod feleslegesen. Tudom nehéz az egyedüllét, újrakezdés, de csak annak, aki túl gyáva és kényelmes, ill. mazochista. Tehát amíg benne vagy, addig nem fáj eléggé. Addig csak rinya.

N

2021. dec. 8. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Komoly stroy
2021. dec. 8. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nokent megbuktal vsgy sem, egy ilyen alacsony elvarasu ferfival szemben(prostikkal valo kapcsolat) teljesen mindegy.

A lenyeg a lanyod es hogy tudj az anyja lenni es ne az a hutlen barom legyen meg most is a fontosabb mint a kisbabad.

Te mar anya vagy es nem csak egy tarsa egy teljesen idiota alaknak!

2021. dec. 8. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de engem ha valaki megüt (egyszer), az nem hogy nem lesz a párom többé, de rendőrségi feljelentés után minden kapcsolatot megszakítok vele. Nincs több esély. Soha. Semennyi.
2021. dec. 9. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem volt rendben a kapcsolatotok miért vállaltatok gyereket? Azt felfogjátok, hogy az összes fusztrációt amit éreztél megérzi a gyerek is? Kihatással lehet az egész életére? 3 éve vagytok együtt, tehát kb másfél-2 éves kapcsolatba vállaltatok gyereket pár hónap nyugi után?
2021. dec. 9. 20:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Igen, valoban teljesen feleslegesen irtam ennyit, inkabb csak ki irtam magambol, de ahogy itt irta valaki, magam is tudtam hogy halott mar ez az egesz. Viszont szerettem volna latni,hogy masok mit gondolnak, mivel errol eddig senkinek nem beszeltem.

2021. dec. 10. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!