Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha kapnák egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha kapnák egy messenger üzenetet egy ismeretlentől " mekkora lúzer vagy". Profilból semmi nem derül ki. Férjemre gyanakszom, esetleg egy szerető üzenhet?

Figyelt kérdés

2023. jan. 21. 19:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem se folalkozz vele. lehet véletlen rád írt valami barom. Az is lehet sajnos, hogy újból megcsalt a férjed és a szerető írta, de akkor még annyira se reagálj. Ne add meg neki ezt az örömet. Viszont légy figyelmes.
2023. jan. 21. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
megismétlem: mekkora lúzer vagy:)
2023. jan. 21. 21:40
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Legnagyobb esélye annak van, hogy a párod megcsal. Viszont az is előfordulhat, hogy valakivel ne szándékozott megcsalni, és ez a valaki próbál összeugrasztani, gyanakvóvá tenni pároddal kapcsolatban.
2023. jan. 22. 04:57
 14/21 anonim ***** válasza:
57%

Egy jóakaró nem ezt írná, hogy mekkora lúzer vagy, a jóakaró azt írná, hogy nyisd ki a szemed. Inkább egy szerető lehet, vagy amit írt a 13 válaszoló.

Én is azt tanácsolom, ne menj bele a játékába. Mocskos kis játékokat tudnak játszani az ilyen nők.

2023. jan. 22. 05:32
 15/21 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van. "Jóakaróként" jómagam is a tényeket tártam fel az érintett félnek, nem célzásokat tettem. Jelentőséggel nem bírt, mert nem hitt nekem, ez viszont már nem az én bajom. Megpróbáltam. Ennyi.

2023. jan. 22. 07:48
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

15# Aki jót akar, annak tiszta a lelkiismerete. A másik vagy elfogadja vagy nem, az már az ő dolga.

Ha viszont valaki csak a "jóakarót" jatszva ír valakire, de a szándéka nem tiszta, csak ártani akar, azzal nem kell foglalkozni, vagy csak el kell zavarni az életünkből.

"A pokolva vezető út is jószándékkal van kikövezve".

Én sajnos életemben 1x találkoztam egy ilyennel, aki a "jóakarót" játszotta el. Én tudatosan nem játszottam az ő játékát. Azt viszont nem közöltem vele, hogy mit tettem utána. Az már nem tartozott rá.

14# vagyok

2023. jan. 22. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Momentán én valóban csupán jót akartam. Megfenyegettek, hazudoztak, de akkor sem érdekelt. Mivel távoli ismerősről van szó, ismerem a történet folytatását, és nem érdekel a továbbiakban. Ha a tények nem tudták meggyőzni, majd megteszi az idő, amit belefektet egy már most halott kapcsolatba. Elutasítást kaptam, majd ha segítség kell viszonzom.

Ennyi.

2023. jan. 22. 11:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le.
2023. jan. 22. 23:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tennék, első sorban, mert nincs rám befolyással az, ha valaki ismeretlenül irogat. Ha ismerném az illetőt, akkor lehet megkérdezném mi váltotta ki belőle ezt az érzést.
2023. jan. 23. 17:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen jóakarókat én úgy fepofoznám
2023. jan. 24. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!