Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kapnák egy messenger üzenetet egy ismeretlentől " mekkora lúzer vagy". Profilból semmi nem derül ki. Férjemre gyanakszom, esetleg egy szerető üzenhet?
Egy jóakaró nem ezt írná, hogy mekkora lúzer vagy, a jóakaró azt írná, hogy nyisd ki a szemed. Inkább egy szerető lehet, vagy amit írt a 13 válaszoló.
Én is azt tanácsolom, ne menj bele a játékába. Mocskos kis játékokat tudnak játszani az ilyen nők.
Igazad van. "Jóakaróként" jómagam is a tényeket tártam fel az érintett félnek, nem célzásokat tettem. Jelentőséggel nem bírt, mert nem hitt nekem, ez viszont már nem az én bajom. Megpróbáltam. Ennyi.
15# Aki jót akar, annak tiszta a lelkiismerete. A másik vagy elfogadja vagy nem, az már az ő dolga.
Ha viszont valaki csak a "jóakarót" jatszva ír valakire, de a szándéka nem tiszta, csak ártani akar, azzal nem kell foglalkozni, vagy csak el kell zavarni az életünkből.
"A pokolva vezető út is jószándékkal van kikövezve".
Én sajnos életemben 1x találkoztam egy ilyennel, aki a "jóakarót" játszotta el. Én tudatosan nem játszottam az ő játékát. Azt viszont nem közöltem vele, hogy mit tettem utána. Az már nem tartozott rá.
14# vagyok
Momentán én valóban csupán jót akartam. Megfenyegettek, hazudoztak, de akkor sem érdekelt. Mivel távoli ismerősről van szó, ismerem a történet folytatását, és nem érdekel a továbbiakban. Ha a tények nem tudták meggyőzni, majd megteszi az idő, amit belefektet egy már most halott kapcsolatba. Elutasítást kaptam, majd ha segítség kell viszonzom.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!