Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt aki azért ment tév útra?
Mert a párja nem volt elég szex terén?
Méret vagy a mennyiség vagy a minőség?
Nem. Mindig érzelmi, vagy kapcsolati hiányból.
De már nem tenném, hiba volt.
Az én exem folyamatosan erőltette a szexet, amíg nem kapta meg (szüzek voltunk), majd amikor megkapta, akkor már nem akarta soha, mert nem mindig állt fel neki és ha igen akkor is fél perc után már erőlködnie kellett, hogy nehogy elélvezzen. Ha meg előbb sült el, mert mondjuk nekem egy percnél több idő kell, akkor nagyon kiakadt és még nekem kellett vigasztalnom. Úgyhogy már nem kezdeményezte soha. Én igen, úgyhogy heti egyszer volt, de ahhoz is rengeteget kellett könyörögni. Persze azt elvárta, hogy orálisan kielégítsem. A hatalmas dzsungelen vágjam át magam mert ő sosem szőrtelenített, de ha nekem 1 hét kimaradt már beszólt rá.
Így jött először a másokról fantáziálás. Még rosszul is éreztem magam, hogy nekem nem elég ennyi szex 16 évesen, kis tini vagyok még, mi az, hogy emiatt akár szakítanék is... De már belátom, hogy ez minden életkorban jogos.
Volt egy srác osztálytársam akivel lehetett szexről beszélni (mert a barátommal nem, soha). Aztán elkezdtünk arról is, hogy egymással milyen jó lenne. Ez ment kb 5 hónapig, aztán végül szakítottam a barátommal és vele jöttem össze. Nem feküdtünk le amíg nem szakítottunk de csók mert kézi munka mindkét irányba volt előtte.
Ja ekkor már 18 voltam mert két évet húztam le az első barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!