Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van a visszafogott félénk kedves szolid lányokból kevés mert nincs rá igény?
A cici kipakolás az a csomagolás, arra kell hogy felhívja a figyelmet mert valljuk be a férfiak ilyen szempontból egyszerűek. Az hogy utána ezekkel a lányokkal mit akarnak kezdeni az egy másik kérdés. Általában nem sokat, mert hiába lesznek velük kapcsolatban, nem feleségalapanyag az aki mutogatja magát és könnyelműen bárki alá befekszik.
A másik véglet a fogadj el úgy ahogy vagyok nők. Az aranyközépút a kettő között van, adj magadra de saját magad miatt. Szép bőr, szolid smink, jó parfüm, szép haj és ízléses ruha. Így is fel fognak rád figyelni, nem kell hozzá semmit kitenni és legalább nő maradsz.
Pontosan.
Kedvencem, mikor a pasik szidják a plázacicákat, meg a "kivakolt műnőket", valahogy mégis őket bámulják meg, meg rájuk verik ki :D
Mondjuk nem az, hogy nincs igény visszafogottabb lányokra, csak kisebb igény van rájuk.
Meg eleve, ha valaki kicsit önbizalomhiányos, az könnyen elmehet a plázacica irányva, hiszen akkor kap sok lájkot instán, sokan bepróbálkoznak, stb. Könnyen kapott figyelem, eléggé csábító lehetőség.
Ezt fordítva is meglehet fogalmazni.
Az, hogy “nincs igény” azt jeleni, hogy pasikból is kevesebb a szolid, visszafogott. Tehát akkor mi a baj?
Én nem vagyok egy visszafogott pasas. De nekem bejönnek az ilyen kis ártatlanka típusú, nagyon szolid lányok. És jó párosítás is két ilyen ember:)
Viszont tény, hogy sok visszafogott lény fél kicsit a nem annyira visszafogott pasasoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!