Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van a visszafogott félénk kedves szolid lányokból kevés mert nincs rá igény?
MEgint csak általánosítasz! Engem kifejezetten taszítanak a cicikitevős, könnyelmű nők. Számomra nincs benne semmi vonzó, mert nem egyedi.
30f
Annyit írtam, hogy KÖNNYŰ, nem azt, hogy mindenki ezt csinálja. :)
Én is önbizalomhiányos visszafogott lány vagyok, de nincs az a mennyiségű instagram lájk, amiért kifordulnék magamból. De sokaknak van. Nem mindenkinek :)
Nem érted a lényeget kérdező....
Mindenki bizonyos tulajdonságokkal születik, bizonyos értékrenddel. Ez minimálisan változik csak az évek során.
Egy szolid, kedves, visszafogott lány sem lesz nagyszájú plázamacs mert a kereslet azt kívánja.
Ami amúgy hülyeség mert a nagydumás macsók is főleg viszafogott nőket részesítik előnyben, meg a visszafogott férfiak is. Szóval ez alapján inkább csak szolíd nőknek kéne rohangálni mindenhol...
Ez fura, életem során 1, azaz egy férfival találkoztam, akinek csendes, visszafogott, nyugis lány kellett, ő már a vőlegényem.
A többiek vagy konkrétan leszólják az ilyen lányokat, vagy azt mondják hogy ez kell nekik, mégis a flegma plázacicák után futnak mert "meghúzni az a legjobb", vagy pedig szilárd meggyőződésük, hogy a fullos plázacicák egyenlőek a visszafogott, nyugis lányokkal, aztán újra és újra kamilláznak csak, mikor koppannak, és őszintén meg vannak lepődve :D
Ja, ilyen marhaságot meg rég olvastam, hogy a személyiség nem változhat sokat... :D
Én visszafogott, csendes, komoly lány vagyok, mindig is ilyen voltam, akkor érzem igazán jól magam, ha otthon vagyok vagy a közeli barátaimmal töltöm az időt, sétálok, kirándulok, zenét hallgatok, gondolkozom, olvasok, tanulok, filmet/sorozatot nézek. Bulikon csak feszengek, plázába céltudatosan megyek vásárolni. Most azért, mert nincs rám kereslet tegyem ki a mellem, nyilvánosan viháncoljak, sikongassak, játsszam az agyam, keltsem a feltűnést, pakoljak fel magamra száz réteg sminket, kellessem magam bulikban? Kösz nem, akkor már inkább vagyok egyedül, ha tényleg senkinem nem kellek :D
Nem igény kérdése a dolog, egy ember alaptermészetét nem nagyon lehet megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!