Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos fiúként mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos fiúként mit tehetnék azért, hogy több esélyem legyen a lányoknál?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, eddig csak rövid kapcsolataim voltak, s abból se sok. Azt már régen megfigyeltem, hogy ez az életkor, de egyébként maga a kor is, amiben élünk, a lányoknak messze jobban kedvez, mint a fiúknak. Egy fiú alanyi jogon alig talál párt, a lányoknak meg természetes, hogy jut. Nem is emiatt akarok fanyalogni, mert ezzel nem jutok előbbre. Viszont fiúként tényleg úgy érzem magam, mint valami porszívóügynök, vagy szórólaposztogató, akinek rá kell tukmálnia magát az ellenkező nemre, mert különben a kutyát nem érdekli. Egyszerűen kamaszkorom óta nem készültem fel rá, hogy ennyire nehéz ügy párt találni. Azt hittem, hogy olyan lesz, hogy magamtól is megtetszek mondjuk minden 6-7. lánynak, mint ahogy ez a lányokkal is történik, és abból már lehet majd valami. Ehhez képest most már reális forgatókönyvként él bennem az, hogy esetleg egyedül maradok, vagy boldogtalan leszek egy olyan párral, akibe nem vagyok szerelmes, de el kell fogadnom, mert nem jutott más, a végtelenségig meg nem lehet húzni. Nem tudom, más hogy van vele, de én azt érzem, hogy általános jelenség a fiúk között, hogy nincs kulcsuk a nőkhöz, nem tudják, mit kéne tenniük ahhoz, hogy legyen valakijük. A nők pedig ezt őszintén nem értik, hisz ők egy más világban élnek, ahol alanyi jogon jár a kapcsolat, és magától jön az ellenkező nem. Tudom, mert sok lánnyal beszéltem már erről. Ők tényleg nem értik ezeket a nehézségeket. Én egyébként nem nézek ki rosszul, max. az öltözködésemen lehetne javítani, meg egy kicsit talán gyúrhatnék. Sokáig átlag alatti voltam testsúly és magasság tekintetében, most 174 cm körül vagyok, s átlagos alkatúnak mondanám magam. Nagyon mély érzésű vagyok, nagyon igénylem a bensőségességet. A klasszikus csajozási rituálék nem az erősségeim, viszont úgy gondolom, sok erényem van, pl. nagyon jól kijövök gyerekekkel, egyfajta önkéntességet is végzek, és minden témához hozzá tudok szólni. Valahogy szerintem ezeket a tulajdonságaimat kéne előtérbe helyeznem, viszont ahhoz, hogy egy lány ezeket megláthassa is kell esélyt teremteni. Na, ez az, amiben nem vagyok jó. Hogy látható legyek, felhívjam magamra valahogy a figyelmet. Ha egy társaságba bekerülök, ahol lehet beszélni, szervezni, akkor hamar ki tudok tűnni, viszont ha elmegyek pl. táncolni, vagy hasonló helyre, ahol ismerkedni lehet, sosem én leszek az, akit észrevesznek, mert fizikailag nem vagyok olyan feltűnő és az önbizalmam is kevés. Ilyen esetben hogy javíthatnék az esélyeimen?
2018. jan. 16. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Edz, találj ki egy jó hajat magadnak, hordj jó ruhákat vagy egyszerűen legyen sok pénzed. Átlagos srácként akkor lesz több esélyed, ha valami extrát tudsz felmutatni. A mély érzéseid első körben felejtsd el és azt is, hogy bármilyen témáról tudsz beszélni. Első körben a külső dönt, első beszélgetéseknél pedig a szimpatikus vélemény a nyerő, nem az egyedi nézetek.

Amúgy tök jól látod a dolgokat, hogy "porszívóügynököt" kell játszani és hasonlók. Az más kérdés, hogy ilyenekért itt letépik a fejed. Szerencsére, a valóságban találni olyan nőket, akikkel ezekről a dolgokról normálisan ellehet beszélgetni és meglátják a másik nem nehézségeit is. Ha van ilyen ismerősöd, akkor ő felmérheti az előnyeid, amikre építhetsz.

2018. jan. 16. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

A legfontosabb a kommunikáció!

Ha tudsz magaddal kommunikálni, akkor mindent megértesz, és már magadból szerzed a önbizalmat. Ha magadat tudod szeretni, akkor megadod a lehetőséget másoknak is, hogy szerethessenek téged.

-asszertív kommunikáció

Emberek közt legjobb, ha önmagadat adod, de figyelembe tudod venni, hogy a többieknek is vannak társas szükségleteik, amiket ha kielégítesz-energiát fektetsz bele, akkor azt kamatostul kapod vissza!

Testbeszéd mindenképp! Pease név garancia a jóra

És az Első benyomás c könyv az, ami átveszi az egyész ismerkedés dolgot.

Enkóron

Ezek pszichológia irányából veszik át a dolgokat, kísérletekkel igazolják állításaikat, praktikákat adnak, példákat mesélnek. Nagxon hasznosak voltak számomra, remélem te is sokat tudsz fejlődni általuk!

2018. jan. 16. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!