Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen, hogy férfiként alacsonynak születtem?
Én magasnak születtem. Mit tehetek ellene?
18/f
Lehetőségek:
1) Add le az igényeidet, ameddig párkapcsolatot nem tudsz kialakítani.
2) Alakíts ki komoly egzisztenciát, ami egy érdekkapcsolatra esetleg jó lehet egy üresfejű kirakatnővel
3) Ha jóképű vagy és megnyerő személyiség (amit kétlek, máskülönben nem született volna meg ez a kérdés), akkor próbálj kicsit tökösebb lenni és többször kezdeményezni. Alkalmi szexre talán így van esélyed, de komoly párkapcsolat így is nehezebb lesz. (A nők magasabb pasikkal képzelik el a jövőt és nekik is szeretnének gyereket szülni, nem pedig hobbitoknak)
Fontos kérdés: Hány centi vagy? Még mielőtt elkezdenélek jobban lehúzni, mindjárt kiderül, hogy ilyen 175 centis testkép zavaros pasi vagy.
Semmit.
Probald meg lejjebb adni az igenyeidet amennyire csak a gyomrod birja. Bar sajnos ez se szokott segiteni. Egyedul csak is egy olyan no johet szoba aki szuletese ota vak. Es az fontos hogy szuletesi ota az legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!