Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ellen?
Semmit nem tehetnél ez ellen. A párkeresés nem egyszerű műfaj (nem a baszópajti keresés, az könnyebb). Te párra vágysz, de a lányok ebben a korban még nem kimondottan a megkomolyodásról híresek. Igaz, a fiúk sem.
Mondanám, hogy később könnyebb lesz, de nem lesz. Szerencse kérdése.
A lényeg, hogy maradj önmagad, ne játszmázz, hisz abba valóban mindig belehalsz egy kicsit. Megértelek, mert mintha én írtam volna a kérdésedet.
Ne görcsölj, ne akard túlságosan. Csak csináld, majd jön az igazi. Addig is érezd jól MAGAD.
Tudod mit vettem észre? Mindegyik muskátli fejvesztve rohan ebben a világban egyik kapcsolatból a másikba! Ciki szinglinek lenni. Gyorsan fel kell szedni egy jó pasit, akit körbe lehet mutogatni a barátnőknek, aztán gyorsan össze kell költözni vele, aztán gyorsan gyereket csinálni, aztán valami hülye alibit keresni a szakításra, mert még élni akar a delikvens anyuka, aztán pasizgatni gátlástalanul, ami a csövön kifér "a nagy Ő keresése" címszó alatt.
2017-ben 30 alatti nővel ne nagyon tervezz komolyat, kb. 15-16 éves szinten ragadt mind. Álomvilág, rózsaszín felhőcskék, luxusplázák, hófehér egyszarvún betoppanó húszdiplomás walesi herceg három pórázon tartva egy Abt Sportsline Audit, egy Mercedes AMG-t és egy BMW Hamannt, valamint luxusjacht, luxusvityilló, luxusnépszerűség, luxusbefolyásoltság, luxushavonta luxusbejárni luxusfelváltva a luxuskaribi luxusrégiót és a Luxusmaldív-szigeteket luxusalap.
Hasonló hasonlót vonz. Nekem csak olyan ismerőseim vannak, akik a sétálós, szeretkezős, hűséges típusok.
Valószínűleg nagyon rosszul kommunikálod, amit akarsz és rossz típusú nőkkel ismerkedsz. Ha a tipikus instacicák után futsz, akkor így jársz. Te sem tudod, hogy mit akarsz de nagyon különlegesnek érzed magad, pont ezért leszel tömeg és érdektelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!