Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az ellen, hogy férfiként alacsonynak születtem?
Mit tehetnél? Semmit.
Örülj, hogy nem az Afrikai éhségövezetben születtél, jó eséllyel már nem is élnél.
Mindjárt benyögi, hogy 165-170 centi én meg beverem a fejem a billentyűzetbe, mert az minden, csak nem alacsony..
Amúgy: vannak alacsony nők. És normális nők, akiknél az a kritérium, hogy ne lásson át a fejed fölött.
Fel nem tudom fogni, mit hisztiztek ennyit a magasságon. Olyanok vagytok, mint mi nők a kilókkal. Azt sem tudom felfogni, számomra ez az egész paraméteralapúság értelmezhetetlen. Valaki vagy tetszik, vagy nem, tökmindegy, hogy egy tulajdonsága milyen, mert nem azon fog múlni, hanem a prok és kontrák arányán.
MINDENKI alacsonynak születik :D
Amúgy mit izgat? Párom is alacsony (166cm), aztán mégis mindig volt barátnője.
Két alacsony srácot is ismerek, akiknél már a baba jön, mert ők - veled ellentétben - leszarják a magasságot.
28n
Például hagyd abba a nyavalygást. Pont ez az önsajnáltatás az, ami rettenetesen taszító a nők számára.
Egyetlen "alacsony" férfi ismerősömnek (160-170 cm) sincsen problémája a pártalálással/csajozással, és még csak az igényeiket sem kell leadni. Rengeteg alacsony lány van, Magyarországon egyébként a felnőtt nők átlagmagassága olyan 160 cm körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!