Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kapnák egy messenger üzenetet egy ismeretlentől " mekkora lúzer vagy". Profilból semmi nem derül ki. Férjemre gyanakszom, esetleg egy szerető üzenhet?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 19:54
2/21 A kérdező kommentje:
Csak ennyi az üzenet " Mekkora lúzer vagy! 😂"
2023. jan. 21. 19:59
3/21 anonim válasza:
Heh, ez se járt még gyakorin. Én egy időben itt naponta kaptam olyan remek üzeneteket, hogy "Dögöjjé meg" meg "epusztítalak" meg "vírust fogsz kapni a gépedre" meg "én vagyok a menő jenő, te meg nem"
Komolyan... Ez olyan szinten kicsinyes és nevetséges.
4/21 anonim válasza:
Miért is gyanakszol a ferjedre?
5/21 A kérdező kommentje:
27 éve vagyunk együtt és már volt megbotlása, amikor ígéretet tett. Tudom naiv vagyok....
2023. jan. 21. 20:08
8/21 anonim válasza:
facen van egy pár zakkant. tiltás és kész.
9/21 anonim válasza:
Valószínüleg megcsaltak újra. Ez vagy a szerető, vagy egy "jóakaró".
Sajnálom.
10/21 anonim válasza:
Szerintem csak tiltsd le, ne foglalkozz vele. Rengeteg idióta van az ilyen oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!