Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben jogos a megcsalád vagy sem?
A legjobb barátnőm és a párja eléggé gondban vannak. 2 éve vannak együtt, mikor összejöttek a barátnőm még szűz volt, míg a srác már nagyon nem. Ez a barátnőmet akkor nem zavarta, elfogadta hogy van egy múltja és pont. A srác viszont az utóbbi fél évben elég furán kezdett viselkedni. Alapvetően is jellemző volt rá hogy ha a havetjaival volt dicsekedett a korábbi hódításaival, de mostanra simán csinálta ezt a barátnőm jelenlétében is. Olyanokat mondott hogy hát ő ezzel meg azzal is k*rt és hogy ennek a csajnak milyen álom jó segge volt amannak meg milyen szűk ly*ka van, stb. Mindezt a barátnőm jelenlétében is simán. Ráadásul állandóan hangoztatja hogy a barátnőm az övén kívül nem ismer más f*rkat és soha nem is fog mert együtt lesznek és így csak ő tudja majd milyen a "barátnőmben lenni" ahogy ő fogalmaz...
Szerintem állati nagy bunkó ezzel a viselkedéssel a barátnőm viszont egy ideig tűrte. Próbált vele beszélni hogy fejezze be, hogy ne hangoztassa ezeket de mindig csak ideig-óráig hatott. Mivel a srác nem bírt leállni a barátnőm végül megcsalta egy sráccal így a képébe vághatta annak a sfejnek hogy már nem csak vele volt. A srác persze most totál be van rágva bár nem tudom eldönteni az idegesíti e hogy megcsalták vagy az hogy a barátnőm már nem csak az övé...
Én nem pártolom a megcsalást, úgy vagyok vele hogy inkább szakítsanak ha valami nem megy, de ugyanakkor megértem a barátnőmet is. Szerintetek jogos volt amit csinált? Megérdemelte a srác?
A kisfiú nyilvánvalóan úgy hiszi ő Casanova, a nők pedig alárendeltjei, csakis azért vannak, hogy élvezkedjen rajtuk, csak annyi különbséggel, hogy az egyiket ribizliként tartja a másikat arra, hogy ő tűnjön Casinak, mert hogy ő annyira kell, annyira tud ...ni,hogy a barátnőd mással el sem tudja képzelni és csakis addig lett jó a barátnőd míg ő meg nem unta volna.
A kislány pedig egy önbecsülés nélküli fájdalom/szégyen a többi nőre nézve. Szinte biztos, hogy ismét összejönnek és "te csaltal meg én is megcsallak" játékot fognak űzni.
Én semmilyen esetben nem találom jogosnak, nyilván meg tudom érteni, hogy senki nem tökéletes, és az ember hoz béna döntéseket, és ezzel együtt tudok érezni egyes helyzetekben, viszont jogosnak nem gondolom, mert a korrekt viselkedés az az őszinte kommunikáció.
Bár azzal maximálisanegyet értek, hogy a srác egy pöcs és azért kicsit meg is érdemelte, mert nagyon méltatlanul beszél a nőkről, köztük a párjáról.
Az első ilyen megszólalásánál ott kellett volna hagyni. Csak simán szakítani.
A megcsalás egy morális dolog, aki egyszer megcsinálja, annál sose lehetsz biztos, hogy kétszer nem fogja. Értem én, hogy vissza akart vágni annak a parasztnak, de remélem, hogy egyszeri eset volt, és a későbbi partnerei nem tudják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!