Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebben az esetben jogos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben jogos a megcsalád vagy sem?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm és a párja eléggé gondban vannak. 2 éve vannak együtt, mikor összejöttek a barátnőm még szűz volt, míg a srác már nagyon nem. Ez a barátnőmet akkor nem zavarta, elfogadta hogy van egy múltja és pont. A srác viszont az utóbbi fél évben elég furán kezdett viselkedni. Alapvetően is jellemző volt rá hogy ha a havetjaival volt dicsekedett a korábbi hódításaival, de mostanra simán csinálta ezt a barátnőm jelenlétében is. Olyanokat mondott hogy hát ő ezzel meg azzal is k*rt és hogy ennek a csajnak milyen álom jó segge volt amannak meg milyen szűk ly*ka van, stb. Mindezt a barátnőm jelenlétében is simán. Ráadásul állandóan hangoztatja hogy a barátnőm az övén kívül nem ismer más f*rkat és soha nem is fog mert együtt lesznek és így csak ő tudja majd milyen a "barátnőmben lenni" ahogy ő fogalmaz...

Szerintem állati nagy bunkó ezzel a viselkedéssel a barátnőm viszont egy ideig tűrte. Próbált vele beszélni hogy fejezze be, hogy ne hangoztassa ezeket de mindig csak ideig-óráig hatott. Mivel a srác nem bírt leállni a barátnőm végül megcsalta egy sráccal így a képébe vághatta annak a sfejnek hogy már nem csak vele volt. A srác persze most totál be van rágva bár nem tudom eldönteni az idegesíti e hogy megcsalták vagy az hogy a barátnőm már nem csak az övé...

Én nem pártolom a megcsalást, úgy vagyok vele hogy inkább szakítsanak ha valami nem megy, de ugyanakkor megértem a barátnőmet is. Szerintetek jogos volt amit csinált? Megérdemelte a srác?

2023. jan. 19. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Semmilyen esetben sem jogos a megcsalás.
2023. jan. 19. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem, ahelyett inkább nem kellett volna eltűrni a viselkedését.

Mit ért vele, hogy megcsalta? Lefekudt annyival, mint amennyi nője volt az undormánynak? Nem, semmi értelme, de még úgyse lenne ha egy szinten lennének, mert a pasi akkor is a király míg ő a szuka, ugyanúgy ezt művelte volna.

2023. jan. 19. 13:20
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel csak lesüllyedt a faszi szintjére. Komolyan, a barátnődre ráférne egy szakember, hogy miért marad egy ilyen barommal együtt az ilyen viselkedése ellenére.
2023. jan. 19. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

És most ettől jobb lett? Ettől majd jobban fogja tisztelni a csávó? Nem. Csak saját magát alázta meg. Plusz ha végre kidobja a parasztot, ahogy már réges-régen kellett volna, akkor ha tényleg ekkora a pofája, majd fűnek fának híreszteli, hogy micsoda csaló riherongy a barátnőd.

Na mindegy, ha más nem jó tapasztalat lesz ez a csajnak, hogy az ilyen majmokat hamar el kell hajtani az anyjukba és nem becsicskulni nekik. Felnőtt embert nem lehet megnevelni, pláne ilyen gyerekes bosszúállásokkal.

2023. jan. 19. 13:27
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem is értem, miért vannak nők ilyen férgekkel???
2023. jan. 19. 13:29
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
A legokosabb megoldás az lett volna, ha szakít a sráccal!
2023. jan. 19. 13:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Két éretlen ember akik alkalmatlanok egy párkapcsolatra. Kb tini kategória.

A pasi IQ, EQ nulla, a nő meg konfliktuskezelésben (és annak megoldásában) nulla. Mondhatnám dupla nulla.

2023. jan. 19. 13:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Olyanokat mondott hogy hát ő ezzel meg azzal is k*rt és hogy ennek a csajnak milyen álom jó segge volt amannak meg milyen szűk ly*ka van, stb. Mindezt a barátnőm jelenlétében is simán. Ráadásul állandóan hangoztatja hogy a barátnőm az övén kívül nem ismer más f*rkat és soha nem is fog mert együtt lesznek és így csak ő tudja majd milyen a "barátnőmben lenni" ahogy ő fogalmaz..."

Senkit sem tisztel, sem a barátnőd, sem a hódításait.

Hogy lehet egyáltalán ilyenekkel dicsekedni még "normális" módon is? Mi köze van másoknak az ő életéhez?

A barátnőd meg ahelyett, hogy dobta volna inkább megcsalta?

Ő sem valami nagy észlény már bocsi.

Most mi lesz? Visszakönyörgi magát és az a undoksag vissza csalja? 😂

A barátnőd egy tartásnélküli 0.

A másik pedig egy féreg.

Osszeillenek egyébként. 🤣

2023. jan. 19. 13:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradjanak együtt. Addig is nyugta lesz a normálisabb rétegnek tőlük.
2023. jan. 19. 13:46
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát jogosnak nem jogos, de már mindegy. Én inkább szakítottam volna előbb, és küldtem volna videót utána az exnek miközben épp b.sznak 😄 persze úgy, hogy ne legyek felismerhető
2023. jan. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!