Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a Menyasszonyom 7-8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Megcsalt a Menyasszonyom 7-8 hónappal ezelőtt, és most derült ki! Ki mit tett hasonló esetben?

Figyelt kérdés

7-8 hónapja egyszer félre dugott... Tanácstalan vagyok... Mit lehet ilyen esetben tenni? Több út is van? Hogy kell ezt kezelni? Egészséges, ha normális hangnemben kommunikálom le, nem pedig ordítok?

Aki megélt már ilyen szitut, mondhatna pár gondolatot!

Köszi!

34/F

2022. jún. 1. 12:25
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, nem csaltam meg a párom!
Nő vagyok, megcsaltam és titkolom, nem derült ki.
Nő vagyok, megcsaltam, kiderült, megbocsájtott, együtt maradtunk.
Nő vagyok, megcsaltam, kiderült, szakítottunk!
52 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
A szavazás miért csak nőknek szól?
2022. jún. 1. 12:27
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Úgy kib*sznám mint macskát szarni!!!!!!!

32N

2022. jún. 1. 12:34
 3/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Férfiként mondom: Takarodjon az ilyen az életemből. Az eljegyzés egyfajta biztosíték, hogy egymáshoz tartozunk. Nyilván bele lehet menni, hogy nyitott kapcsolat - de ezt jobb helyeken már NAGYON ELŐRE letisztázzák. Nekem, mint monogám kapcsolatban élőnek NEM FÉRNE BELE egy ilyen. A megcsalás dörntés kérdése, lévén, hogy nem ösztönlények vagyunk.
2022. jún. 1. 12:40
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sok férfiban van annyi tartás hogy simán szo nelkul dobja az ilyet, jelenetet se rendez.
2022. jún. 1. 12:41
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Megcsalást soha nem bocsátanék meg. Amúgy sem tudnék többé bízni benne, úgy meg már értelmetlen a kapcsolat.
2022. jún. 1. 12:41
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Ja, miért nőknek szól a szavazás, ha az érdekel, mit csinálnának a megcsalt férfiak?

De engem egyébként a férjem csalt meg 20 év után. Kiraktam. Azért az első düh után próbáltunk dumálni sok-sok hónapig, lévén gyerekek is vannak, de nem sikerült közelíteni az álláspontokat - s ő azóta is meg van sértődve. Szerintem nem is a szex, bár az is "fúj", de ha a szemedbe hazudik valaki hónapokig azért az egy akkora bizalomvesztés. Hisz ha csak egy barátod lenne, aki nem adja vissza, amit kölcsönkért sem szívesen adnál neki kölcsön újra... Nahát ez kb. ugyanolyan, csak rosszabb. Megbocsájtani lehet, mert őszintén kívánhatod majd kicsit később, hogy persze legyen boldog, de felejteni akarattal szerintem lehetetlen és kérdés, hogy ezzel a bizalmatlansági tüskével akarsz-e összekötve lenni elvileg örökre.

2022. jún. 1. 12:46
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Kezdj el ismerkedni, és amikor már alakul valami, közöld vele, és tedd ki. Én így csináltam. Addig meg higyje csak azt, hogy minden fasza. Így nagyot fog szólni hidd el!
2022. jún. 1. 13:06
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Kivágnám a francba.
2022. jún. 1. 13:14
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem venném el feleségül. Ő mondta el, vagy te jöttél rá?
2022. jún. 1. 13:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

az úgy rendben van, ha nem ordibálsz miatta. Teljesen szükségtelen, semmi jót nem hoz

nincs még gyerek, közös vagyon, akkor most kell szakítani, később csak nehezebb lesz

2022. jún. 1. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!