Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a Menyasszonyom 7-8 hónappal ezelőtt, és most derült ki! Ki mit tett hasonló esetben?
7-8 hónapja egyszer félre dugott... Tanácstalan vagyok... Mit lehet ilyen esetben tenni? Több út is van? Hogy kell ezt kezelni? Egészséges, ha normális hangnemben kommunikálom le, nem pedig ordítok?
Aki megélt már ilyen szitut, mondhatna pár gondolatot!
Köszi!
34/F
Úgy kib*sznám mint macskát szarni!!!!!!!
32N
Ja, miért nőknek szól a szavazás, ha az érdekel, mit csinálnának a megcsalt férfiak?
De engem egyébként a férjem csalt meg 20 év után. Kiraktam. Azért az első düh után próbáltunk dumálni sok-sok hónapig, lévén gyerekek is vannak, de nem sikerült közelíteni az álláspontokat - s ő azóta is meg van sértődve. Szerintem nem is a szex, bár az is "fúj", de ha a szemedbe hazudik valaki hónapokig azért az egy akkora bizalomvesztés. Hisz ha csak egy barátod lenne, aki nem adja vissza, amit kölcsönkért sem szívesen adnál neki kölcsön újra... Nahát ez kb. ugyanolyan, csak rosszabb. Megbocsájtani lehet, mert őszintén kívánhatod majd kicsit később, hogy persze legyen boldog, de felejteni akarattal szerintem lehetetlen és kérdés, hogy ezzel a bizalmatlansági tüskével akarsz-e összekötve lenni elvileg örökre.
az úgy rendben van, ha nem ordibálsz miatta. Teljesen szükségtelen, semmi jót nem hoz
nincs még gyerek, közös vagyon, akkor most kell szakítani, később csak nehezebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!