Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet baj a későbbiekben?
Nem olyan régen (3hónapja) jöttem össze egy lánnyal. Van neki egy srác haverja akivel lefeküdtek párszor.
A srác igaz jó messze él,mert Új-Zélandon lakik már 1 éve. De a mai napig tartják a kapcsolatot. Valahogy úgy nekem furcsa,hogy elvileg nem volt köztük semmi kapcsolat csak szex. De még mindig jóban van a sráccal. Ebből lehet baj? Mert ugye a távolság az eléggé brutális
Persze, hogy lehet. Exem barátnője néha hazajön Németországból, van egy pasija, aki hivatalosan nincs, de ha hazajön, akkor van. Na, ennyire tart téged is a nő.
Csak azért van veled, mert Új-Zéland messze van. Valójában ő az Új, te vagy a Régi-Zéland tesó. :D :D :D Holnap itt teremne húsvétkor a báttya, le lennél pattintva. Te nyugi, regisztrálsz tinderre és lesz más, ha ekkora alfa vagy.
Alapvetés: nem jövünk össze olyannal, aki barátjának hív embereket, akikbe szerelmes volt vagy akikkel baszott/kavart/járt/egymásnak tetszett.
Nem.
A barátság vegytiszta és mindig is az volt. Más barátnak nincs helye a baráti körben.
Ezen tok feleslegesen kattogsz. Szexeltek, amikor szingli volt a lany, mert miert ne, most emiatt nem fogsz csak ugy lekoptatni egy havert, en sem tennem, vannak fiubarataim, bar nem szexeltem veluk, de nem gondolom, hogy egy szex utan automatikusan torolnom kellene barkit is az eletembol. Ha osszejovok valaki massal, akkor nyilvan mar o erdekel, tok mindegy, hogy elkoltozott a srac es azert lett vege, ha annyira rajonganek az illetoert, akkor eleve nem csak szexkapcsolatban lettunk volna, amig itthon volt, illetve latnad egyeb jeleit is, hogy nem erdekled annyira a lanyt. A beszelgetes egy haverral az nem jel.
Akkor foglalkozz ezzel, ha hazajon a srac, nezd meg akkor, hogy viselkedik a baratnod, se siman lehet, hogy mire hazajon, addigra mar elkopik a haversaguk, nekem az a tapasztalatom, hogy a kulfoldre koltozes az elegge ritkitja az itthoni kapcsolatokat. (En koltoztem anno el, egy darabig meg beszelgettunk az itthoni barataimmal, aztan nem, es azota sem, hogy hazajottem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!