Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkalból mekkora az esély, hogy későbbiekben komolyra fordul a dolog?
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 23:03
1/14 Noren1989 válasza:
Mint az 5találatosra a hatos lottón.
2/14 anonim válasza:
Nem sok esély van rá. Ha kapcsolatot akarna, akkor már most bele menne. Arra jó vagy, hogy megbasszon, de többet úgy se fog akarni.
3/14 anonim válasza:
Az esély megvan rá, de elég kicsi.
4/14 anonim válasza:
Nem sok. Ha te vagy az, aki többet érez, most azonnal lépj ki a kapcsolatból, különben érzelmileg tönkre fogsz menni. Tapasztalat
5/14 anonim válasza:
Ez a leghosszabb!
Jobb ha nem ismerkedtek csak vonzalom alapú szx van és akkor kevesebb az esélye is h belezugj.
6/14 anonim válasza:
Nagyon jó szexnek lehetne ilyen "káros" mellékhatása.
7/14 anonim válasza:
50%. Én elmondanám a helyedben ha te vagy ebben a helyzetben. Elvégre nem veszítesz vele semmit.Ha egyoldaló lépj ki inkább,ha meg kölcsönös meg kell próbálni együtt.A jó szex fontos egy kapcsolatban,ha egyébként is jól megvagytok egymással simán kialakulhat bármi.
8/14 A kérdező kommentje:
#7 igazából így történt az eset, mondta, hogy neki most nem férne bele az idejébe egy kapcsolat ezért vetődött fel ez a téma.
2023. jan. 6. 11:53
9/14 anonim válasza:
Beszéljétek át mégegyszer. Szerintem jobb ha őszinte vagy.
10/14 A kérdező kommentje:
#9 Őszintén állok hozzá és úgy érzem ő is. Elhiszem, hogy nincs ideje egy komoly kapcsolatra, de nekem elég fura az, hogy például mellette kisajátítana.
2023. jan. 6. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!