Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy találok egy fiút barátság extrákkal kapcsolatra?
21éves bisex fiú vagyok.
Hozzám hasonló korú fiúkra gondoltam, akik jól néznek ki és szintén bisexek, és szeretnék felfedezni a fiúval való dolgokat is.
😀
Tehát nem szeretnék kapcsolatot, egy barátkozást szeretnék, amiből majd lesznek találkozók és extrák is. Mindenben benne lennék szerintem, de az sem zavarna, ha valaki csak mondjuk közös recskát vagy orált szeretne, és sexet nem.
Leginkább kezdő fiút szeretnék, mint én.
Van esély hogy tudok találni ilyen fiút?
Azt vettem észre hogy mindenki csak egy egyéjszakást keresne vagy kapcsolatot.
Valaki esetleg benne lenne hasonlóban?
Barátság extrákkal 😁
Egy ilyet én is el tudok képzelni.
Valószínűleg ha fővárosi vagy akkor jobbak az esélyeid, de vidéken sem lehet elképzelhetetlen.
Én 21 vagyok, ha úgy van, írj nyugodtan.
Én is pont ebben gondolkodom. Habár már 26 vagyok. Irhatsz/irhattok nekem is ha van kedvetek ismerkedni. Hátha alakul valami.
Bp
Nagyon nehéz ilyet találni
Sajnos
47F bi
Javítanám azt, hogy nehéz ilyet találni. A " lehetetlen" a legjobb szó erre...
Írogatni azt persze lehet és tud is mindenki, de amikor lépni kell,találkozni, akkor eltűnnek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!