Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha egy lánybarátotokkal szexuális viszonyba kezdtek ami nagyo jó. Akkor van esély hogy bele szeressetek vagy megmarad baratság extrákkal ?
Ha egy lánnyal egy "barátság extrákkal" típusú kapcsolatba kezdek, akkor annak az az oka, mert nem akarok vele szorosabb kapcsolatot ennél, leginkább csak lazulni és szexelni.
Általában ennek az az oka, hogy a személyisége valami miatt nem szimpatikusí így nem tudnék beleszeretni, de a szex jó vele.
Szóval a kérdésre a rövid válasz az, hogy nem, nem lehetséges, hogy beleszeressek.
És ha régen szerelmes voltál abba a lányba?
az az igazság, hogy így a kettő mg nem nagyon találkozott. Voltam szerelmes, és voltam dugópajtás is, de nem ugyanazzal.
Amikor szerelmes voltam, és később szakítottunk, akkor szóba sem került, hogy még összejárjunk dugattyúzni, mert nem olyan viszonyban váltunk el, hogy valaha is kapcsolatba akarnék kerülni az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!