Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasival nem feküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasival nem feküdtem le mert bejön de nem voltam vele elutasító kedves és játszottunk akkor van esély összejöjjünk és később komolyat akarjon?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Olyan aranyosak az elefántok.
2022. ápr. 3. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerinted mi gondolatolvasók vagyunk, hogy tudjuk mit akar tőled egy pasi aki megdugott??? Ha felhív és újra találkozni akar veled az már jó. Ha egyre többet akar találkozni és szexmentes programokra is akkor valószínűleg komolyabbat is akar. Ha nem tudsz olvasni a pasik gondolataiban, nem vagy jó emberismerő akkor baby csak a pasi viselkedéséből tudod meg.
2022. ápr. 3. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Mi neked a komoly???
2022. ápr. 4. 00:16
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 pont ez az h nem dugott meg!!
2022. ápr. 4. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 akkor majd legközelebb meg fog 😅
2022. ápr. 4. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!