Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek szép formájú ujjai vannak, nagyobb az esély rá, hogy a pénisze is szép, hasonló formájú?
Figyelt kérdés
Pl. Volt egy pasim, dobverő ujjai voltak (a körömperc volt vastagabb) és a pénisze is a makknál volt vastagabb. Volt egy, akinek egyenes ujjai voltak, mindenhol egyformák és a farka is ilyen szép volt. Volt, akinek tömzsi volt mindkettő. Nekem ezek a tapasztalataim, de vajon ez általános, vagy van, akinek mondjuk szép a keze, de a farka nem? Nektek mik a tapasztalataitok?2022. márc. 25. 22:12
1/8 anonim válasza:
Nincs összefüggés. A volt páromnak tok nőies, vékony, kis ujjai voltak, a farka neki volt a legvastagabb. Másik partnernek nagy tenyere, vastag ujjai voltak a farka viszont vékony.
2/8 anonim válasza:
Nekem nagy kezem van, viszonylag vékony ujjakkal. De a farkam rövid, vastag
3/8 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs. Habár nekem normális ujjaim vannak és állítólag szép péniszem.
4/8 anonim válasza:
Igencsak nagy kezem van, hosszú, vaskos ujjakkal. Sokan meg is jegyezték, hogy tuti jól tudnék zongorázni is (tanultam, de nem voltam kitartó). Mondhatni szép kezem van, mert arányos a testemmel (magas vagyok). Ennek ellenére a farkam átlagos hosszúságú, és vékony. Konkrétan egy kezemben majdnem elveszlődik. A formájára már két csaj is jegyezte meg, hogy szép, de nagynak nem nagy egyáltalán, sőt. Pedig nagy kezem van, magas is vagyok nagyon, mégsem jön be az előítélet, hogy akkor a farkam is nagy.
5/8 anonim válasza:
Igen, bizonyára van összefüggés.
Nekem mindkettő nagyon szép.
Nem óriási, de a kérdés nem is ez volt, hanem a sźépsége, gusztusossága.
6/8 anonim válasza:
Nekem hosszúak és vékonyak az ujjaim. A farkam szintén.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nincs kapcsolat a kettő között. Nem is az a feladata egyiknek sem, hogy szép legyen!
A férjemnek elég nagy, vaskos a keze, de sajnos nincsennek hosszú, zongorista ujjai, amik jobban belém érnének, amikor éppen azokat használja, hogy izgasson. A farka pont akkora, hogy nem fáj, de ha beleülök úgy érzem, hogy rögtön szétmegy a p.nám, ami igen izgató. Nagy kalapja van, amit nagyon szépnek találok. De nem a szépség a lényeg, hanem hogy igen élvezem, ha bennem van!
8/8 anonim válasza:
Az.
Ha belecsüccsensz akkor lehet olyat játszani, hogy :
Volt kalapja, nincs kalapja.
🤷♂️😀😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!