Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fontos, hogy nagyon hasonló személyisége legyen a nőnek és férfinek egy jól működő kapcsolatban?
Milyen különbségek tolerálhatók?
Mik azok, amik a későbbiekben problémákhoz vezethetnek?
Ami a nőnek fontos:
- pénz
- 20 centis farok
- 190 cm testmagasság
- diploma (de ne legyen okosabb, mint ő)
Ennyi.
Az 1. válaszoló vagyok, csak vicceltem. (bocs, de nem bírtam ki, hogy ezt a GYIK-es szöveget le ne nyomjam xD)
Komolyra fordítva:
Szerintem a főként személyiség a fontos az ismerkedésben.
Én pont olyan helyzetben vagyok, hogy a lány, akibe szerelmes vagyok legfőképp ezért nem szeretne tőlem semmit. Azt gondolja teljesen más személyiségek vagyunk és neki ez fontos.
Nekem annyira nem, sőt... egy nyugodt ember mellett én is nyugodtabb lennék, ha ő megfontolt, én pedig inkább hirtelen döntök, akkor abban is csak segíthet...
Szerintem inkább az értékrend, a közös jövőkép, célok a fontosabbak.
vannak olyan dolgok, amikben a nagyobb különbségek szinte áthidalhatatlan akadályt jelentenek (pl. alapvető értékrend vagy világnézet)
ezen felül viszont sok olyan terület van, ahol valamennyi különbség kifejezetten előnyös, hozzájárul a felek kölcsönös fejlődéséhez, egymás életének gazdagításához.
szerintem egyébként marha idegesítő helyzeteket tud szülni, ha mindkettőtökben megvan ugyanaz a hiányosság. ellenkező esetben közös erővel kompenzálni lehetne, így viszont "double trouble".
Nem hasonlo, lehet kulonbozo is, de kompatibilis. Es erdeklodes, szabadido, eletmod az, amiben hasonlo igeny mukodokepes. De a szemelyiseg lehet tokre mas, ha jol kiegeszulnek.
A ferjemmel pont igy vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!