Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire fontos, hogy nagyon hasonló személyisége legyen a nőnek és férfinek egy jól működő kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Milyen különbségek tolerálhatók?

Mik azok, amik a későbbiekben problémákhoz vezethetnek?

2021. jún. 23. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%

Ami a nőnek fontos:

- pénz

- 20 centis farok

- 190 cm testmagasság

- diploma (de ne legyen okosabb, mint ő)

Ennyi.

2021. jún. 23. 13:51
 2/12 Csicuki ***** válasza:
100%
Személyiségét tekintve nem baj ha vannak bizonyos pontok amik egyeznek de jobb ha mások vagyunk én saját magamat nem tudnám elviselni hosszú távon
2021. jún. 23. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Az 1. válaszoló vagyok, csak vicceltem. (bocs, de nem bírtam ki, hogy ezt a GYIK-es szöveget le ne nyomjam xD)

Komolyra fordítva:

Szerintem a főként személyiség a fontos az ismerkedésben.

2021. jún. 23. 13:55
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Fontos. A legelején izgalmas, ha a másik teljesen más mint én, csak utána az életünket nagyon nehéz lesz összeegyeztetni. Ebből bőven lesz konfliktus. A végén pedig idegesíteni fog, amiben eltérünk. Pl ha ő otthonülős, én mennék. Ha ő lassú, megfontolt, ráérünk, meggondoljuk stb., én meg azt mondom, kitaláltuk, megbeszéltük, hajrá!
2021. jún. 23. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
szerintem nagyon fontos. Én is okos vagyok, meg a pasi is. Nem is tudnék mit kezdeni egy buta férfival.
2021. jún. 23. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nagyon fontos. Barátságban szeretem a sokszínűséget, de párkapcsolatban olyan embert keresek, aki hozzám hasonló célokban, habitusban, párkapcsolathoz, nemi szerepekhez, világnézeti dolgozhoz, szabadidő eltöltéséhez és munkához való hozzáállásban, sok közös érdeklődésünk van, sok közös programot tudunk csinálni, stb. Nyilván nem saját magamat keresem a másikban, és vannak különbözőségek, amik nagyon is az előnyünkre válhatnak, de nem akarom kompromisszumok sorára építeni a párkapcsolatomat.
2021. jún. 23. 14:18
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Inkább az értékrend, mint a személyiség egyezzen
2021. jún. 23. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én pont olyan helyzetben vagyok, hogy a lány, akibe szerelmes vagyok legfőképp ezért nem szeretne tőlem semmit. Azt gondolja teljesen más személyiségek vagyunk és neki ez fontos.

Nekem annyira nem, sőt... egy nyugodt ember mellett én is nyugodtabb lennék, ha ő megfontolt, én pedig inkább hirtelen döntök, akkor abban is csak segíthet...

Szerintem inkább az értékrend, a közös jövőkép, célok a fontosabbak.

2021. jún. 23. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

vannak olyan dolgok, amikben a nagyobb különbségek szinte áthidalhatatlan akadályt jelentenek (pl. alapvető értékrend vagy világnézet)

ezen felül viszont sok olyan terület van, ahol valamennyi különbség kifejezetten előnyös, hozzájárul a felek kölcsönös fejlődéséhez, egymás életének gazdagításához.

szerintem egyébként marha idegesítő helyzeteket tud szülni, ha mindkettőtökben megvan ugyanaz a hiányosság. ellenkező esetben közös erővel kompenzálni lehetne, így viszont "double trouble".

2021. jún. 23. 15:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hasonlo, lehet kulonbozo is, de kompatibilis. Es erdeklodes, szabadido, eletmod az, amiben hasonlo igeny mukodokepes. De a szemelyiseg lehet tokre mas, ha jol kiegeszulnek.

A ferjemmel pont igy vagyunk.

2021. jún. 26. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!