Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen?

Figyelt kérdés

Párommal nyitott kapcsolatban élünk. En azt tartalmazza, hogy nem foglalkozunk különösebben egymásnak magyarázattal, hogy külön- külön mit csinálunk, ebbe bele tartozik a szex is. Szeretjük egymást, és együtt töltött időnkben figyelünk egymásra, kirándulunk, programokat szervezünk, stb, mint egy normális pár.

Mostanában viszont kezd aggasztani a dolog, hogy mi van, ha másik nővel is hasonlóan viselkedik mint velem, és a csaj is hasonlóan élvezi mint én.

A fentiek ellenére bele tud szeretni valaki, vagy Ő valakibe?

Csupán egy jó szex miatt lehet szerelmes valaki?

2023. jan. 11. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Ha ez nyugtat nem is lessz. Ilyen hibással nem állok össze. Ha van valakim azt szeretem csak ő van és megteszek érte mindent. Na meg nem kell azon izgulnom, meg minden héten vizsgálatra járnom, hogy melyikünk hozott haza valami nem betegséget.
2023. jan. 11. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Igen, létezhet. Ami köztetek van szerintem sem komoly párkapcsolat, csak valami barátság extrákkal dolog. A félelmed jogos, és te sem élvezed annyira, ha erről kérdést írtál ki egy anonim fórumra.

Mi anno csak összejárogattunk a férjemmel. Semmi kötöttség, csak szex. Mivel a férjem már, kitalálhatod, hogy mi lett belőle. Én monogám vagyok, a férjem is monogám beállítottságú. Ahogy megtörtént az első, onnantól kezdve egymásra vagyunk kattanva. Nekem nem való ez a nyitott kapcsolat, mert nem tudnám azt a tudatot elviselni, hogy ő úgy érint, csókol, úgy szexel mással, mint velem. Ehhez nagyon nagyon hosszú ideje együtt kell lenni, hogy ne kezdjetek el kötődni a másik partnerhez.

2023. jan. 11. 11:08
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó

Mi az, hogy csak osszejarogattatok, amikor az első szex után csak több szex volt? Akkor az sem indult komolynak :D

2023. jan. 11. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Igen, hetente csak szexre jártunk össze. Én akkor léptem ki egy hosszú bántalmazó kapcsolatból amikor megismerkedtünk és kellett egy kis idő amíg összeszedtem magamat lelkileg. Nem voltam kész arra, hogy párkapcsolatba kezdjek. Nem is indult komolynak, hisz nem is akartuk. Azonban pár hónap elteltével kötődés alakult ki mindkettőnkben. Emiatt is írtam, hogy hiába csak szex, egy idő után úgyis elkezd vagy ő vagy te a partner iránt érezni valamit. A nyitott kapcsolat nem való fiataloknak. Inkább a kiégett 40-50 éves korosztálynak, akik 20-30 éve házasok.
2023. jan. 11. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
63%

"supán egy jó szex miatt lehet szerelmes valaki?"

Nem, érezhet logikusan vágyat, szimpatikus lehetsz neki, de nem szerelem alakul ki jó szex miatt, az azért jön létre, mert belé szeret a bensődbe, te beléd, maga a lényedbe.

2023. jan. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!