Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen?
Párommal nyitott kapcsolatban élünk. En azt tartalmazza, hogy nem foglalkozunk különösebben egymásnak magyarázattal, hogy külön- külön mit csinálunk, ebbe bele tartozik a szex is. Szeretjük egymást, és együtt töltött időnkben figyelünk egymásra, kirándulunk, programokat szervezünk, stb, mint egy normális pár.
Mostanában viszont kezd aggasztani a dolog, hogy mi van, ha másik nővel is hasonlóan viselkedik mint velem, és a csaj is hasonlóan élvezi mint én.
A fentiek ellenére bele tud szeretni valaki, vagy Ő valakibe?
Csupán egy jó szex miatt lehet szerelmes valaki?
Igen, létezhet. Ami köztetek van szerintem sem komoly párkapcsolat, csak valami barátság extrákkal dolog. A félelmed jogos, és te sem élvezed annyira, ha erről kérdést írtál ki egy anonim fórumra.
Mi anno csak összejárogattunk a férjemmel. Semmi kötöttség, csak szex. Mivel a férjem már, kitalálhatod, hogy mi lett belőle. Én monogám vagyok, a férjem is monogám beállítottságú. Ahogy megtörtént az első, onnantól kezdve egymásra vagyunk kattanva. Nekem nem való ez a nyitott kapcsolat, mert nem tudnám azt a tudatot elviselni, hogy ő úgy érint, csókol, úgy szexel mással, mint velem. Ehhez nagyon nagyon hosszú ideje együtt kell lenni, hogy ne kezdjetek el kötődni a másik partnerhez.
Utolsó
Mi az, hogy csak osszejarogattatok, amikor az első szex után csak több szex volt? Akkor az sem indult komolynak :D
"supán egy jó szex miatt lehet szerelmes valaki?"
Nem, érezhet logikusan vágyat, szimpatikus lehetsz neki, de nem szerelem alakul ki jó szex miatt, az azért jön létre, mert belé szeret a bensődbe, te beléd, maga a lényedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!