Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezhet olyan "megcsalás",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan "megcsalás", aminek a hatására kiegyensúlyozott lesz a házasság?

Figyelt kérdés
A megcsaló fél olyan testi és lelki élényekhez- energiákhoz jut, "külső kapcsolatból" amiket a házastársától nem kap meg. Így nem lesznek hiánytünetei, és kiegyensúlyozott tud maradni.
2022. márc. 9. 06:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Persze. Amelyik nem a te házasságodban történik, az pont ilyen.
2022. márc. 9. 06:52
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem,hogy a házasság kiegyensúlyozott lesz,inkább a megcsaló
2022. márc. 9. 06:54
 3/22 anonim ***** válasza:
84%

A megcsalás nem attól megcsalás, hogy nem vagytok monogámok (vagy egyikőtök nem az). Sok ember él boldog kapcsolatban, házasságban úgy, hogy nekik belefér az, ha mással szexelnek. A partner tud róla, rendben van vele, esetleg maga is űzi ezt a sportot, minden transzparens ezzel kapcsolatban a két fél között.

Én el tudom hinni, hogy ez nekik így jó, még akkor is, ha én nem tudnék így élni. De ők ebben megegyeztek.

De az, hogy kifogsz egy szánalmas mocskos férget, aki a pofádba hazudik, mert tudja, hogy amit csinál, arra te nem mondtál igent egyáltalán és úgy basznád ki, hogy a földet sem éri a lába, valamint teljesen összetörne lelkileg a tény, hogy elárult, hátbaszúrt és visszaélt a bizalmaddal... Kérlek. Ebből soha nem lesz egészséges kapcsolat. Ez egy fertő, a másik szájába szarás. És ezt pont a hazugság meg a takargatás teszi azzá.

Csak sajnos a megcsalók mindig a nyitott kapcsolattal érvelnek a mocskosságaik ellen.

Megcsalni valakit olyan, mint a boltból lopni valamit, amit ki kellett volna fizetned. A nyitott kapcsolat pedig olyan, mintha vásárolnál valamit, amit kifizetsz, de adnak mellé ajándékot...

2022. márc. 9. 06:58
 4/22 anonim ***** válasza:
40%
Létezik, nyitott házasságnak hívják. Erre még sokan felhörögnek, pedig hosszú távon ez a jövő, és nem az üres holtomiglan holtodiglan, amire a válás volt megoldás, és mint tudjuk, a válások száma emelkedik, mondhatni azt is, hogy előbb utóbb minden kapcsolat megromlik.
2022. márc. 9. 06:59
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2022. márc. 9. 07:03
 6/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Lehet, hogy az egyik fél egóját növeli egy darabig és ettől ő jobban érzi magát. De ha a másik megtudja, még ha meg is bocsát, akkor nem tudod visszaépíteni a bizalmát soha többet.

Vannak nyitott házasságok, ha megbeszélik előre és közösen meg tudnak egyezni (kevés embernek fekszik ez), de ugye abban nincs hazugság, hiszen attól lesz csalás, csalás, hogy ha titokban csinálod, mert tudod, hogy a másiknak fájdalmat okozol vele és nem menne bele.

2022. márc. 9. 07:28
 7/22 anonim ***** válasza:
76%
Filmekben van, hogy egy ilyen hatására visszaáll a rend a családban, de nem gyakori.
2022. márc. 9. 07:30
 8/22 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon fiatalon volt ilyen velem. Az első barátom csaltam meg, mert kíváncsi voltam, hogy mással milyen a szex. De rossz volt. Ráadásul bűntudatom is lett, és féltem, hogy kiderül és szakítunk. Onnantól eszembe se jutott félrelépni, se vele, se mással. De akkor 18 éves voltam.

Nem tudom, hogy egy rossz élmény felnőtt, házas emberre hogy hat.

2022. márc. 9. 07:55
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Titkolózás, hazugság sose tesz jót egy kapcsolatnak, gondolj csak bele, meg tudsz bízni valakiben, aki folyamatosan átvág, hazudik? Ha valakinek kevés amit otthon nyújtani tudsz, érdemes elgondolkodni szakításon, avagy nyitott kapcsolaton.
2022. márc. 9. 08:32
 10/22 anonim ***** válasza:
70%
Ez tényleg pont olyan bizalmi kérdés, minthogy kölcsönadsz a barátodnak, aztán nem adja vissza. Legközelebb is kölcsönadnál neki? Vagy megígéri a főnököd, hogy jutalmat kapsz karácsonyra, de nem kapsz. Hinnél neki többször? Vagy xy-ról tudod, hogy mindig késik. Elhinnéd neki, hogy legközelebb mégis odaér és nem kell rá várnod? Lehettek ettől még jóban akár, ha már nem haragszol, de már hozzá fog tartozni a róla alkotott képedhez, hogy ebben nem bízhatsz meg benne, mert mást mond, mint amit tesz. És ez párkapcsolatnál hatványozottan igaz. Ha megcsalod a párod, és ő mégis ha úgy dönt, hogy mégis veled marad is benne lesz a tüske. De legtöbben inkább úgy döntenek, hogy nem így akarnak élni akkor sem, ha szeretik a másikat és sok minden működött.
2022. márc. 9. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!