Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan "megcsalás", aminek a hatására kiegyensúlyozott lesz a házasság?
Nyílt kártyákkal eltudom képzelni. Ha mindkét fél képes belátni és elfogadni ezt a formát, akkor miért is ne működhetne?
Hazugsággal viszont semmiképpen. Nem lehet boldog és kiegyensúlyozott egy házasság, ami tele van hazugságokkal.
harmadik fél nem tudja megoldani a házasságot
#11: mert ez nem házasság, hanem együtt élés vagy vagyoni közösség.
Nos, sokfélék vagyunk, és több úton járunk.
A megoldások és "varázsigék" lényege, hogy személyre szabottak, azaz, ami az egyik embernél működik, az a másiknak nem.
Bár Buddha 2500 éve, vagy Jézus 2000 éve elég egyszerű tanácsokat adott az életvezetésre.
Szerintem amiatt nem jutott az emberiség azóta sem előbbre egy lépéssel sem, mert mindenki OKOSABB-nak gondolja magát, és felülírja ezeket az egyszerű ajánlásokat.
12# Mire alapozod, hogy ez így nyílt kártyákkal (nyitott kapcsolatban) nem lehet jól működő házasság, csak is együttélés és vagyonközösség?
Ha a két fél ezt így akarja, lefektetik az alapszabályokat és ők így boldogok, akkor szerintem szívük rajta, abszolút az ő dolguk. Senkinek nincs joga megítélni, hogy ők milyen házasságban élnek.
Én leszek a kivétel, aki erősíti a szabályt. Nálunk volt megcsalás oda-vissza 3 éve 10 év kapcsolat 2 gyerek után.
Ekkor már válásról beszélgettünk, külön aludtunk fél éve.
Akkora pofon volt mindkettőnknek a tudat, hogy mással van a másik, rettenet féltékenyek lettünk, hogy újrakezdtük.
Három éve boldogabbak vagyunk mint az elején. De ez szerintem 1000ből 1.
16. Nem a magadé vagy. Igaz. Ti már egyek vagytok. Kettőből lesz egy, ez egy spirituális folyamat.
És szerinted ebben az állapotban a te elvárásaidat és értékrendedet kell megvalósítania a párodnak, Vagy az ő igényeit tiszteled te, és az Ő örömének örülsz te is.
MOTTÓ: A te örömd az Én örömöm is :)
Vagy, ha nem tudsz örülni a párod örömének, akkor szakítani kell?
18. igen, igen :)
Az emberek egyik legnagyobb hibája, hogy ami VAN azt nem igazán értékeli.
Sokkal vonzóbb az ember számára, amire vágyik... és a VAN csak akkor lesz ismét értékes, amikor elveszni látszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!