Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voolt már valaki ilyen kapcsolatban mint a "Mély víz" c. filmben? Hogyan alakult ki, és mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Nem a film thriller oldalára gondolok hanem az egyoldalú megcsalásra és elfogadásra.
2022. márc. 8. 14:38
1/4 anonim válasza:
Akinek belefér, hát egészségére. Én elhagynám.
2/4 anonim válasza:
Ugy basznám ki mint macskát szarni! Hogyne! Más belemártotta a f*szát, aztán utana en is??? Hogyne
3/4 anonim válasza:
Tök jó, köszi a filmajánlót.
Ismertem ilyen lányt még az egyetemről. Mára már feleség és anyuka. XD
Illetve egy barátnőm mesélte, neki a kolléganője volt ilyen: nyíltan megmondta a párjának, h nem tud monogám kapcsolatban élni. A pasi szerette, épp lakást terveztek meg minden... Hát, nem tudom azóta mi lett.
4/4 anonim válasza:
Okos, okos.
Azért csinálták női karakterben meg, mert a férfiak eleve ilyenek, azon nincs mit vitatkozni, abból nem lehet filmet faragni.
Ha egy nő ilyen, akkor az téma. Arról lehet beszélni.
Ügyes.
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!