Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lett vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lett vége?

Figyelt kérdés

Elsősorban azokhoz szólna a kérdésem, akik hoszabb idő után mentek szét. Miért?

Ti akartátok?

Nekem most 9 éves kapcsolatomnak lett vége. Fogalmam sincs miért, de meg csalt, és kijelentette, hogy megszűnt a szerelem.

2021. aug. 27. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
9 év az nem semmi, hát én a leghosszabbat írom csak le (7 hónap) majdnem megcsalt a lány, én meg adtam neki egy hatalmas pofont, utána félt elmenni tőlem, de mondtam neki hogy inkább szakitsunk, és hát így lett vége.
2021. aug. 27. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Gratulálok.. remélem feljelentett

Az erőszak semmilyen szituációban nem engedélyezett. Csak önvédelem!

Csúnya dolog a megcsalás, de azért nem ennyire. Ki kellett volna rakni a szűrét csak simán

2021. aug. 27. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Több sokéves kapcsolatom is volt már. A legnagyobb szerelmemmel egyszerűen elfáradt a dolog, más irányba fejlődtünk az évek során, és elmúlt a szerelem. A következővel pár év együttélés után kiderült, hogy addig egész mást mondott, mint amit valójában szeretne az élettől, és így nincs miért együtt maradnunk. Megcsalás, óriási veszekedés, ilyesmi egyik esetben sem volt.
2021. aug. 27. 20:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 9 éves kapcsolatomnak lett vége. Én akartam, utána ő is belátta, hogy jobb így.
2021. aug. 27. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most ért véget egy 7 hónapos kapcsolatom (Január-Augusztus).

Én azt érzem, hogy a szerelem elmúlt a lány részéről irántam, ugyanis az utóbbi időben már nagyon visszahúzódó volt velem, és nem kereste a társaságomat.

Ehelyett azt kereste, és várta, hogy egy aprócskát hibázzak, és össze tudjon veszni velem (Azaz meg tudjon sértődni), és legyen oka arra, hogy lepattintson engem.

Soha nem fogjátok kitalálni, hogy mivel húztam ki nála a gyufát végleg!:

Azzal, hogy nem egyből ébredés után írtam neki azt, hogy "Jó reggelt", hanem Kb. fél órával később, mert azon a reggelen kicsit el voltam veszve a gondolataimban.

De még csak esélyem sem volt elmondani, hogy mi a helyzet, mert már kapásból le lettem hurrogva, hogy "Velem ezt nem csinálod tovább", meg hogy "Biztos titkolsz valamit". Aztán jött is a kijelentés a részéről, miszerint teljesen alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra, aztán pedig fogta magát, és letiltott.

Voltak még ezelőtt is hasonló kaliberű vitáink, Pl. azért, mert 3 napja elkezdtem nézni egy sorozatot, de erről nem szóltam neki.

Vagy azért, mert nem érdeklődtem az iránt, hogy hogy van a kutyája (Beteg volt a kutyája pár hónappal ezelőtt). Na a kutya iránti érdektelenségem miatt nagyon ki volt rám akadva!

De van még ilyenből néhány.

Elvileg ezek a dolgok neki nagyon rosszul estek (Mármint, hogy nem foglalkoztatott a kutyus egészségi állapota, meg hogy fél órával később írtam neki, hogy "Jó reggelt"), de őszintén szólva én már nem tudom, hogy mit hidjek erről az egészről!

Az első néhány ilyen kiakadásától még tényleg nagyon megijedtem, mert azt hittem, hogy elrontottam valamit, de akkor még közel sem voltak ezek ennyire elterjedve! Június óta kezdtek el rendszeressé válni a rendszeres sértődések, teljesen apró, és jelentéktelen dolgok miatt!

Néha már féltem elmondani neki bármit is, mert konkrétan lehetetlen volt vele megbeszélni bármit is június óta!

Hogy mi történt vele júniusban, azt nem tudom. Elképzelhetőnek tartom, hogy talált valaki mást, csak nem szerette volna elmondani nekem, és ehelyett csak az ürügyeket kereste, hogy lerázzon engem (Elvileg nincs senkije, de az ellenkezőjéről sincsenek bizonyítékaim. Én többször is megkérdeztem tőle, és ő azt mondta, hogy nincs senkije rajtam kívül). De még ha van is valakije rajtam kívül, akkor talán jobb is, hogy nem tudok róla, mert nincs szükségem további fájdalomra, és megalázásra!

Így is a földbe tiporva érzem magam, mert olyan lenézően beszélt velem az utóbbi időben többször is (Gyakorlatilag mindig, amikor valami "Baja" volt), mint még soha senki!

De ettől az egész viselkedésétől függetlenül, valamiért mégis nagyon hiányzik nekem! Olyan jó lenne most átölelni őt, és nem érdekel, hogy hogyan viselkedett velem, és hogy miket mondott nekem!

Másrészt pedig tudom, hogy ez a szakítás egy új kezdet az életemben, ugyanis ha így maradt volna minden, akkor ezek a rendszeres kiakadások, és viták csak tovább folytatódtak volna, a sértegetésekkel együtt, és én ezekre nem vágyok!

De néha azt érzem, hogy elsírom magam, annyira hiányzik, és elfelejtenék neki mindent!

Szeretnék elnézést kérni minden olvasótól, amiért kiírtam ide a fájdalmamat, csak gondoltam hátha jobb lesz majd!

A kérdésre érkező további válaszokat természetesen figyelni fogom!

2021. aug. 27. 21:03
 6/13 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ki írtad utolsó.

És tudom mit érzel.

9 év után én hidd el, tudom.

Már féléve, hogy vége de mai napig fáj.

2021. aug. 27. 22:40
 7/13 anonim ***** válasza:

De miért hiányzik ennyire?

Ma reggel is könnyes szemekkel ébredtem.

2021. aug. 28. 06:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs. Én nem könnyeztem egyszer sem. Piszchológiai megközelítésben a megszokás. Megszoktad a hóbortjait, az hibáit, a kedvességét mimdent ami jó vagy rosz. Mivel még szereted, ívy természetesen nagyon fáj, hogy ő már túl van rajtad.

Én 9 évig azt hittem, hogy mi egxütt öregedünk meg. Rengeteg jó, rossz döntés van mögöttünk egyformán. Szóval nem értem meg, hogyan volt erre képes, hogy megcsaljon, becsapjon, és véget vessen egy 9 éves kapcsolatnak.

2021. aug. 28. 10:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

Én is minden jót, és szépet kívánok neked!

2021. aug. 28. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem nemrég lett vége a 2 éves kapcsolatomnak. Első kapcsolatom volt.

Az ok, ami miatt szakítottunk az az, hogy egyszerűen elmúlt a szerelem.. a párom nem szeretett már, nem érezte jól magát velem, én mindent megtettem hogy boldog legyen!

Illetve ez egy se veled se nélküled kapcsolat volt, ha valami nem tetszett neki akkor egyből szakított. Utána visszajött mindig. De most ugy érzem, nem fog visszajönni..

Sajnos vagy nem sajnos, én még mindig szeretem! És várom vissza... de hiába. Sejtem hogy nem fog visszatérni.. lassan már sírni se tudok. A fájdalom körülvesz. Minden este könnyes szemmel alszom el. Nem gondoltam volna soha, hogy ilyen nehéz lesz az első szakítás!

Kitartást kívánok neked! Csak elmúlik majd ez a borzasztó érzés..🤧😕

2021. aug. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!