Azt akarom hogy vége legyen... de hogyan?
Javasolhatok esetleg pszichológust? Beszéld ki a bajaid stb hátha jobb lesz
Munkahelyet mindig lehet váltani (mondjuk ez így ebben a koronás időben lehet nem igaz)
A szerelmet meg nem keresni kell. Ha akar az majd úgy is rá talál. Nem kéne ilyen dolgokra rágörcsölni
Na, úgy látszik a #2-es válaszolótól lefele mindenki k*rvára képbe van a helyzetemmel, ők bölcsebbek maradtak volna ha becsukják a fejüket, de hát a hülyék a leghamgosabbak mindig.
Amúgy a válaszomat az #1-es válaszolónak küldtem mert akkor még nem láttam a #2-es válaszolót, neki köszönöm a segítőkészséget, a többieknek ajánlom a "Láttam egy péniszt a neten, akkor meleg vagyok?!" kaliberű kérdéseket, odavaló ez a nagy igehirdetés.
Ja igen, a #6-osnak még annyit a vaslogikájához, hogy mert negatívan mertem írni a nőkről biztos incel vagyok, nagyon ügyes, igazából a cigányokat is rühellem akkor ilyen alapon náci is lehetek. Vagy nácincel. Na erre varrjál gombot! :)
Ha tényleg akarnád, akkor vége lenne.
De nem akarod, csak idejöttél nyavalyogni, meg a frusztrációdat kiélni. Ilyen habitussal nem is lesz nőd soha, mert a nők a férfit keresik, nem a gyenge, vinnyogó hulladékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!