Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezhet ilyen szomorù szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen szomorù szerelmi történet?

Figyelt kérdés
Mind két fél hàzas,szeretik a hàzastàrsukat mégis szerelembe esnek, es megbeszélik, hogy tiszteletben tartjak egymas házasságát, és nem lesz köztük soha semmi, de mindent megtesznek azért, hogy làthassdk egymast.
2021. máj. 27. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Voltál ma már kakilni? 🦕
2021. máj. 27. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

szeretik a hàzastàrsukat

Itt bukott, nem szeretik a házastársukat, csak a kényelmes kis életüket féltik. Megérdemlik.

2021. máj. 27. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Ez nem szomorú, hanem szánalmas.

Szerelmesek egymásba, a házasságuk pedig szar, de maradnak szenvedni a "szeretett házastárs" mellett mindenféle mondvacsinált üggyel...

Saját maguknak okozzák a picsogni valót, mert képtelenek cselekedni, ki is lehetne lépni a házasságból vagy helyrehozni, de neeeeeeeeem, szenvedni benne sokkal jobb ugye és fokozni is lehet egy szeretővel, szuper.

2021. máj. 27. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Szerelmesek egymásba, mindent megtesznek hogy lássák egymást, mégsincs közöttük semmi. Több szempontból problémás a dolog, hiszen az ember nem lesz csak úgy szerelmes, max vonzódik valakihez. Ahol már szerelem van, ott bizony már tilosban jártak a résztvevők. Annak a házasságnak már annyi, ha másba vagy szerelmes, azt pedig nem tudom értelmezni hogyan szeretheti valaki házastársát, miközben másba szerelmes, szereti, mint egy csokit, tárgyat? Nincs így értelme a házasságnak, mindkettejüket megszivatja.
2021. máj. 27. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen, majdnem, csak a vége nem így működik. Szóval ilyen esetben azért fognak mindent megtenni, hogy ne lássák egymást soha többé.
2021. máj. 28. 02:37
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Kb.10 eve megtortent velem ez. Majd bele pusztultam.
2021. máj. 28. 07:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt az 5-ös válaszoló írta a legnagyobb igazságot.

A legtöbb esetben nem merik eldobni az emberek a biztosat a bizonytalanért. Hiába a nagy szerelem, maradnak a langyos kapcsolatban.

Aztán hogy ne fájjon, elkerülik egymást. De attól még a szívükben ott van.

2021. máj. 29. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónappal ezelőtt rávágtam volna h ilyen nincs, ha szereted nem vágysz másra. De van. Szereted őt, de a másikat is, egyszerűen így érzed.... én férjnél vagyok, 10 éve, ő is kapcsolatban van, mégis vágyunk egymásra. Nem volt köztünk semmi, nem tudom a jövőben lesz e, egyenlőre próbáljuk egymást elfelejteni. Elég szomorú az egész, rosszkor találkoztunk, igazából soha nem lett volna jó alkalom a találkozásra, mert jóval fiatalabb nálam, mégis kialakult a vonzalom és nem múlik, pedig próbálok nem gondolni rá.
2021. jún. 6. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!