Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a párodat úgy, hogy amúgy szeretted?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka? Volt bűntudatod? Később kiderült?2023. jan. 9. 15:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, csak csók volt
Igen, szexuális kapcsolat is volt
Nem csaltam meg
34 szavazat
1/13 anonim válasza:
Igen. Nem vagyok rá büszke, de párszor megcsaltam. Nem derült ki, mert egy gerinctelen féreg vagyok, de tanultam belőle, legkozelebb csak akkor kezdek kapcsolatba, ha el tudok köteleződni.
2/13 anonim válasza:
Összevesztünk, dühösen mentem egy buliba nélküle, ahol nagyon nyomult egy másik srác. Nem történt meg minden, de így is túlléptem a határt. Már rögtön utána szörnyű bűntudatom támadt. Be akartam vallani, de a barátom rögtön azzal kezdte, hogy bocsánatot kért a veszekedésért, amiben nem is ő volt a hibás.
3/13 anonim válasza:
Ezek a mai nők… Egyszer veszel vele össze és már egyből van más, nem az, hogy megbeszéljük stb.. megyek buliba és másnál keresek vigaszt. Gerinc meg az apjukba maradt belőlük. Sok sikert normális nőt találni srácok!
4/13 anonim válasza:
Adom 3-as. Így legyen nézeteltérésed a csajoddal, hogy máris ott a pótlékod. Ők sosem veszítenek el senkit.
5/13 anonim válasza:
Akkor sem csaltam meg, ha nem szerettem. Nem a kapcsolatot és nem őt minősítette volna, hanem nekem kellett volna együtt élnem azzal, hogy olyan (szar) vagyok, mint a többi.
6/13 anonim válasza:
Igen. Amint csökken a szex bármi okból ott bennem nincs kompromisszum. Nem bírom a rinyálós nőket.
7/13 anonim válasza:
Gondolkodtam rajta, de rájöttem hogy ennél jobb vagyok, meg ha nem működik akkor szakítani kell minnél hamarabb… Vagy üljetek le megbeszélni a kapcsolatotokat, és ha lehet, hozzátok helyre, vagy szakítsatok, de felesleges az ilyesmit húzni, ha már megcsaláson gondolkozol akkor annak a kapcsolatnak annyi, legalább ne húzd a másik idejét feleslegesen szerintem
9/13 anonim válasza:
Szeretem a pasim, nyilván nem úgy mint a kapcsolat elején, de szeretem.. viszont már többször is csaltam meg, és nem volt lelkiismeret furdalásom se utána. 😇 L
10/13 anonim válasza:
#9 mar hogy is volna? hat lany vagy bazdmeg ha csunya vagy akkor is 20 emberbol valogathatsz a fiuknal nem igy megy....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!