Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vélekedtek a megcsalásról?
10
Mert nincs onertekelese, azert.
Én arra gondolnék, hogy nem szeret a másik, ha ennyire "érdektelen" számára a hűségem.
Egyébként az a véleményem róla, hogy egy szimpla árulás a másik felé és tiszteletlenség. Van aki megbocsájtja, de én nem hiszem, hogy megtudnám.
10
Azt mindenekelőtt leszögezném, hogy megértem azokat, akik másként gondolkodnak erről, és nem szeretnék ebből a 11-es válaszhoz hasonló személyeskedést gyártani.
Számomra egyszerűen nem tud jelentősségel bírni egy kósza dugás, mivel én a szexhez nem társítok AUTOMATIKUSAN érzelmeket. Nem látom be, hogy nekem mitől lesz rosszabb az életem attól, hogy a pasim felszedett egy csajt egy éjszakára? Az én életminőségemet ez miben rontja? Én (és itt kihangsúlyozom, hogy ÉN - senkire rá nem akarom kényszeríteni) nem gondolom, hogy rendelkezhetek a pasim testével, mint ahogy ő sem rendelkezhet az enyémmel.
Persze itt fel szokott merülni a kérdés, hogy "Nem zavar, hogy >>folyamatosan<< mással szexel?" Bizonyára zavarna, ha a közös életünk rovására állandóan más nőket hajtana. De pontosan ugyanennyire zavarna, ha a haverokkal való állandó sörözés miatt nem lehetne rá számítani.
De ismétlem: ez egy személyes vélemény, senkit nem akarok meggyőzni, pusztán válaszoltam a kérdésre. Ja és természetesen ez oda-vissza működik.
15-ös csak szeret félredugni.
tipikus..
igy pedig "Szabad" neki.
16.
Az a bajuk, hogy még nem voltak férfival vagy nővel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!