Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan vélekedtek a megcsalásról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vélekedtek a megcsalásról?

Figyelt kérdés
Ha ilyenre vetemednék véletlenül, akkor nem hiszem, hogy sokáig tudnám eltitkolni, mert belülről szétmarcangolna a tudat, hogy a másik fél nem tudja, hogy mit követtem el.

2023. jan. 8. 17:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%

10

Mert nincs onertekelese, azert.

2023. jan. 8. 17:28
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

Én arra gondolnék, hogy nem szeret a másik, ha ennyire "érdektelen" számára a hűségem.

Egyébként az a véleményem róla, hogy egy szimpla árulás a másik felé és tiszteletlenség. Van aki megbocsájtja, de én nem hiszem, hogy megtudnám.

2023. jan. 8. 17:33
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
Értelmetlen kapcsolatokban esik meg.
2023. jan. 8. 17:35
 14/23 anonim ***** válasza:
16%
Én is megcsaltam a párom,nem volt egy nagy durranás!
2023. jan. 8. 17:39
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

10

Azt mindenekelőtt leszögezném, hogy megértem azokat, akik másként gondolkodnak erről, és nem szeretnék ebből a 11-es válaszhoz hasonló személyeskedést gyártani.

Számomra egyszerűen nem tud jelentősségel bírni egy kósza dugás, mivel én a szexhez nem társítok AUTOMATIKUSAN érzelmeket. Nem látom be, hogy nekem mitől lesz rosszabb az életem attól, hogy a pasim felszedett egy csajt egy éjszakára? Az én életminőségemet ez miben rontja? Én (és itt kihangsúlyozom, hogy ÉN - senkire rá nem akarom kényszeríteni) nem gondolom, hogy rendelkezhetek a pasim testével, mint ahogy ő sem rendelkezhet az enyémmel.

Persze itt fel szokott merülni a kérdés, hogy "Nem zavar, hogy >>folyamatosan<< mással szexel?" Bizonyára zavarna, ha a közös életünk rovására állandóan más nőket hajtana. De pontosan ugyanennyire zavarna, ha a haverokkal való állandó sörözés miatt nem lehetne rá számítani.

De ismétlem: ez egy személyes vélemény, senkit nem akarok meggyőzni, pusztán válaszoltam a kérdésre. Ja és természetesen ez oda-vissza működik.

2023. jan. 8. 17:39
 16/23 anonim ***** válasza:
64%

15-ös csak szeret félredugni.

tipikus..

igy pedig "Szabad" neki.

2023. jan. 8. 17:47
 17/23 anonim ***** válasza:
46%
Látom nem sikerül félretenni a személyeskedő hangvételt. Egyébként nem tudom, mi az oka. Talán sért benneteket a magánéletem, vagy pontosan miről van szó? :))
2023. jan. 8. 17:51
 18/23 anonim ***** válasza:
17%

16.

Az a bajuk, hogy még nem voltak férfival vagy nővel !

2023. jan. 8. 17:53
 19/23 anonim ***** válasza:
31%
18 vagyok 17-esnek akartam
2023. jan. 8. 17:54
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
Majd ha a kedves pasid hazavisz vmi nemibajt, ne akadj ki rajta.
2023. jan. 8. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!