Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vélekedtek a megcsalásról? Megbocsátanátok a párotoknak?
Pár éve első exem megcsalt csókkal. Fiatalok voltunk, próbáltam feldolgozni, de nem ment egy hamar... amikor már majdnem sikerült, akkor már emelte a tétet, a következővel már pettingelt.
Azt még nehezebben viseltem, se veled se nélküled ... szenvedélyes de szenvedős egybenmaradás volt. Visszatekintve nem volt értelme, ami tanulság volt, azt az első 2 évben is megtanulhattam volna, nem kellett volna rádobnunk még 3 évet.
Sok idő, energia ment el rá, költségem is származott belőle, mert egyetemen is csúsztam emiatt, ledobtam 15 kg-t is, fizikailag rosszul voltam.
Gyerekes éretlen dolog volt, már belátom. De ez van, menni kell tovább.
Egy barátomat szintén megcsalták, ... hosszan nyújtotta az első szexet, erre a barátnője besokallt, és a szüzességét másnak adta inkább. Már 6 éve vannak együtt, de a barátom nem szerelmes. Nem is akarja elvenni a csajt, csak úgy elvan. Szerintem komfortzóna. Állandóan önigazolásokkal meg "mindenkinek jár 1 esély"lyel jön.
Van még 1-2 távoli ismerősöm ilyenben. Mindnél a csaj volt hűtlen érdekes módon. De még egyetlen egy sztorit se hallottam, ahol a felek utána boldogak tudtak lenni újra egymással.
Egy jó kapcsolatba nem fér bele. Egy ilyen után már semmi nem lesz a régi. Attól is függ, hogy 1 alkalom. Vagy hónapokig, netán évekig félredugott.
De szerintem én 1 alkalmon sem tudnék ugyanúgy nézni rá.
#7 Nem igen értelek. Szóval simán a gondolat, hogy kapcsolatunk előtt más nővel is volt már? Természetesen az nem zavar, eszembe sem jut.
Teljesen más a kettő.
Hogy miért? Abszurd példával, megcsalásnál a majonézes kanállal egyből nyúl a tejfölbe. Két kapcsolat pedig, a majonéz után csak elmossa, elöblíti azt a kanalat a tejföl előtt. 🤣
Mert igen, nem csak a dolog lelki oldalára gondoltam a 6-os válaszomban, de a fizikai oldalára is.
Nem. Érzelmileg már máshol van. Bulizós véletlen megcsókoltam mást hagyjuk a kamaszokra. Felnőtt embereknél már egyfajta megcsalás van: tervezett.
Még az egyéjszakás kaland is. De általában már kifelé néz egy ilyen ember, mert nincs olyan, hogy szeretek valakit, de közben másra vágyom.
Szóval nem, nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!