Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan vélekedtek a megcsalásról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vélekedtek a megcsalásról?

Figyelt kérdés
Ha ilyenre vetemednék véletlenül, akkor nem hiszem, hogy sokáig tudnám eltitkolni, mert belülről szétmarcangolna a tudat, hogy a másik fél nem tudja, hogy mit követtem el.

2023. jan. 8. 17:03
A kérdező szavazást indított:
Szerintem nincs benne semmi
Gusztustalan húzásnak találom
47 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Részemről a zéró tolerancia elve érvényesülne.
2023. jan. 8. 17:06
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Veletlenul. Pasi vagy ugye?
2023. jan. 8. 17:12
 3/23 A kérdező kommentje:
#1 Utána gondolom soha rá se bírnál nézni az exedre nem?
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Egyetértek az #1-essel, én se bocsátanám meg/fogadnám el semmilyen helyzetben. Ha már elege van a kapcsolatból, akkor szakítson a párjával, ahelyett, hogy teljesen hátbaszúrja.
 5/23 Lazy Lover ***** válasza:
88%
aljas dolog aki egyszer megteszi megteszi többször
 6/23 A kérdező kommentje:
#2 Az vagyok igen, de ez csak feltételezés volt, amit írtam, mert ha engem csalnának meg, akkor azonnal lezárnám a kapcsolatot részemről.
2023. jan. 8. 17:14
 7/23 anonim ***** válasza:
44%
Komolytalan kapcsolatokra jellemző. Egy vicc az egész kapcsolat ahol ilyenek mennek.
2023. jan. 8. 17:15
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
#3: pontosan. Folyton az általa okozott trauma jutna az eszembe. #1-es voltam.
2023. jan. 8. 17:18
 9/23 anonim ***** válasza:
29%
Le leszek pontozva, de nekem tényleg nem nagy szám. Megértem, ha valakinek probléma, de nekem ezer meg egy fontosabb dolog létezik egy kapcsolatban, mint hogy egy céges karácsonyi bulin a pasim belelógatta-e a farkát valakibe... Valahogy ez engem nem tud különösebben érdekelni.
2023. jan. 8. 17:19
 10/23 anonim ***** válasza:
97%
#9 kerlek fejtsd mar ki, hogy ez miert nem problema...tenyleg kivancsi vagyok.
2023. jan. 8. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!