Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy derult ki hogy megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derult ki hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
Hogy jottel ra, esetleg mastol tudtad meg? Mit reagaltal? Hogy sikerult rajta tul lepni?
2023. jan. 6. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy csalt meg, a jelek:

-hirtelen sűrűn takarította az autóját(mindig tiszta kutyaszőr volt)

-hirtelen egyedül is el tudott menni bárhova, előtte nélkülem nem

-elvitte a kocsim szervízbe, küldött egy ezer éves fotót h visszafelé villamosozik

-megláttam egy viber üzit kivillani

-egy ismim rákeresett facen, egy másik nőnél ki volt írva h kapcsolatban vannak(mi nem tettünk ki semmit)

-egy cégvezető haverja megkeresett s mondta h drogos ezért küldték el, én meg normális vagyok, lépjek le(csávó azt mondta drogozott de 5 éve tiszta, hazudott)

Megtettem, szó nélkül...

2023. jan. 7. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:
33%

Aztaku*** 9-es..

És még én voltam úgy hogy fhu de átbasztak engem..

Megcsaltak engem is két hete..

Én is borzasztóan szerettem 3 hétig nem aludtam meg nem ettem csak fekudtem.

És még most is együtt vagyunk..

De basszus a te storyd nagyon durva..

Sajnálom kitartás.

2023. jan. 9. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!