Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan derult ki h megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derult ki h megcsal a parod?

Figyelt kérdés
Lebukott?bevallotta?mennyi az esely ra h valaki onszantabol bevallja es nem veri at a masikat?
2016. aug. 3. 09:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Arra ne számíts, hogy bevallja, és nem ver át, mert már akkor átvert, mikor megcsalt.

Többnyire lebukás, esetleg a szerető dobja fel, az igen-igen ritka, ha valaki bevallja.

Leggyakoribb talán mégis az, mikor már tudja a másik, hogy a párja csalja, szaporodnak a jelek, de hiába faggatja, nem vallja be. De a bizalomnak vége, és egy nagy veszekedés után szétmennek.

2016. aug. 3. 09:27
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
0%

Jött egy jókis fészbukk üzenet az egyik barátnőjétől, hogy kivel látták, mit csináltak....

Nagyon kevés az olyan megcsaló, aki elég őszinte (?) lenne, hogy bevallja.

26/F

2016. aug. 3. 09:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kell a másikat megcsalni, úgy, hogy az kiderüljön?
2016. aug. 3. 11:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, egyetlen esetben vallja be, ha ki akar lépni a párkapcsolatból, mert szerelmes lett.

Amúgy minél többet faggatod, annál jobban tagad.

2016. aug. 3. 17:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Épp szexeltünk, mikor váratlanul elsírta magát...végül bevallotta, hogy lefeküdt valakivel.Mi szakítottunk, de a másik lánnyal sem jöttek végül össze, csak egyéjszakás kaland volt köztük a dolog.
2016. aug. 3. 18:11
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Én inkább szakítottam, mielött megtettem volna. Jó döntés volt... Azóta is jóban vagyunk a volt párommal. :)
2016. aug. 3. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem hittem, hogy valaha īrok ebbe rovatba :(((

Tegnap derült ki...Sok jel utån, ės konokul hallgatott,bårmit kėrdeztem, ėjjel belenėztem a telefonjåba.Megszakad a szìvem, de jobb, hogy tudom.

Viszont nem biztos benne, hogy a måsik nőt akarja.Ėn viszont tudom, ha belepusztulok sem kell a fėrjem mår.

2016. aug. 4. 21:45
 8/14 anonim ***** válasza:

4.nek igaza van.Ha tenyleg lepni akar ,bevallja,es lelep.

Mas esetben tagad.Nalunk a szereto akarta h kideruljon,de rafazott.A parja neveben küldött egy ures emailt,ami utan nyomozni kezdtem,igyderult ki.

Egyutt maradtunk,ennek mar 6 eve,es minden oke.

2016. aug. 4. 21:53
 9/14 anonim ***** válasza:
7-es vagyok.Ma mår jött a magyaråzkodås, hogy csak beszėlgettek, együtt ebėdelgettek,meg friss kapcsolat, szex nem volt.Igazatok van, azėrt titkolôzott, nem olyan biztos ő a dolgåban.
2016. aug. 5. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:

En a 8.vagyok.

Nem akarlak elkeseriteni,de nem biztos ,h igazat mond.

Eloszor az en ferjem is annyit mondott,csak sokat beszelgetett a haverja elettarsaval.Majd,kinyogte,csokoloztak.......(majd bevallotta,nagy nehezen,h lefekudtek...)

De mikor rakerdeztem,kerdessel felelt,ugyan hol?( fekudtek volna le) a munkahelyen,ejszaka jart le hozza a no...

2016. aug. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!