Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan derult ki h megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derult ki h megcsal a parod?

Figyelt kérdés
Lebukott?bevallotta?mennyi az esely ra h valaki onszantabol bevallja es nem veri at a masikat?
2016. aug. 3. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igazad van.Abban nekem sincs kėtsėgem, hogy hazudik.Arra utaltam, hogy nem titkolôzik, ha valôban ez a nő kell neki.Most dėlutån megjelent egy nagy bonbonnal.
2016. aug. 5. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:

A másik lány küldött facebook-on üzenetet. Legalább benne volt annyi, hogy elmondja, egyébként a mai napig nem tudnám.

20/L

2016. aug. 6. 01:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Veszekedésnél az arcomba vágta hogy van akinek ő elég férfi! 😬
2016. aug. 11. 21:25
 14/14 A kérdező kommentje:

nalunk egy munkatarsa szolta el magat kicsit ittas allapotban h a kolleganoje moziban volt parommal azt terjesztette,parom azt mondta h buta az a no,mindenesetre nyomoztam a csaj facebookjan talaltam

egy kepet ahol a ferfi fel teste levan vagva,de megismertem

parom ruhait es az arcvonasait ami latszott,azt mondta nem

tortent semmi de nekem eleg volt ez is,hazudott es megis egy masik novel volt arrol nem is beszelve h velem

sose jott el moziba,

2016. aug. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!