Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ketto ovodas es egy fèl eves gyerekunk, most derult ki hogy majdnem 5 eve megcsal a parom es eszre sem vettem. a csaladi idilli percek alatt dolt ossze?
Nem feltétlen. Attól függ, miért tette.
#poliamória
Biztos hogy megcsal?
Ha nem lennének a csöppségek akkor egyből bíróság és válókereset. Így viszont szépen kerekedjetek fel és irány egy párterapeuta. Lehet nem fogja egyenesbe rázni a kapcsolatotokat, de abban legalább segíteni fog hogy - a gyerekek miatt is - indulatok nélkül tudjátok lezárni a storyt.
Bocsánat ha ez egy kicsit kemény kérdés, de azt írtad hogy 5 és fél éve megcsal a párod...biztos hogy te vagy a gyerekek apja?
már ha férfi vagy kérdező, ha nem akkor tekintsd a kérdésem tárgytalannak természetesen
de akár férfi vagy akár nő, mindenképpen le kéne vele ülnöd beszélni hogy mégis miért tette amit tett
sorry félreolvastam, majdnem 5 éve nem 5 és fél éve
6os voltam
5 éve csal és nem vetted észre?
Meg is érdemelted
Ez most furán fog hangzani de én nem kerítenék ennek feneket.
Szeret? Te szereted? Mint család boldog vagytok, jól működik?
A szex az csak szex. Komolyan elvárható az élet végéig tartó hűség? Minek?? Én zöldlámpát adok és kapok és cserében tudom hogy mindig hozzám jön haza. Egyikünk sem szenved. 2 gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!